De Inloop Kunst & Cultuur voor ouderen - ToBe
share

De Inloop Kunst & Cultuur voor ouderen

Iedere dinsdag is De Inloop Kunst & Cultuur in het Energiehuis. Een laagdrempelige en gratis inloop voor ouderen uit de wijk, mensen met (beginnende) geheugenproblemen en mantelzorgers. Per maand is er een andere Kunst & Cultuur activiteit. In oktober gaan we boetseren en mozaïek maken met kunstenaar Vera Harmsen.

De Inloop Kunst & Cultuur biedt ruimte om elkaar te ontmoeten in het Energiehuis en samen leuke activiteiten te doen. Ook is deze ochtend een plek waar je advies en informatie kunt krijgen op het moment dat je er bent. De gastvrouw staat klaar, zij regelt als je dat fijn vindt een deskundige voor advies, begeleiding en ondersteuning.

Programma
09.30 – 10.00 uur: inloop met koffie, thee en koek
10.00 – 11.00 uur: workshop
11.00 – 11.30 uur: napraten met koffie, thee en koek

Boetseren en mozaïek met Vera Harmsen
De maand oktober staat in het teken van klei, boetseren en mozaïek. Tijdens deze ochtenden gaan we de eerste twee weken aan de slag met klei. Met klei kun je alles maken, iets abstracts, iets figuraties; laat je fantasie de vrije loop! Tijdens de workshop werk je met je handen en soms met speciaal gereedschap. De twee laatste dinsdagochtenden van oktober gaan we een mooi mozaïek tableau maken.

Wat doen we de komende maanden?

  • September: Beweeg mee met Regina Magnus
  • Oktober: Boetseren en mozaïek met Vera Harmsen
  • November: Beweeg mee met Regina Magnus
  • December: wordt nog bepaald

Bekijk op tobe.nl/agenda alle data.

Cultuur Dichtbij Dordrecht
Ontmoetingen waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden
De Inloop Kunst & Cultuur is onderdeel van Cultuur Dichtbij Dordrecht. Dit is een samenwerkingsverband tussen het Parkhuis, het Spectrum, Gemeente Dordrecht en ToBe voor inwoners uit Dordrecht om elkaar te ontmoeten via diverse culturele activiteiten.

ToBe Tipt