Daan Heijkoop en Bboy HD winnen NRG Battles All Styles! - ToBe
share

Daan Heijkoop en Bboy HD winnen NRG Battles All Styles!

Afgelopen zondag 21 november werd er flink gebatteld bij ToBe cultuurcentrum. Dansers showden hun spectaculaire tricks en moves in theaterzaal Ketel 2 in het Energiehuis. Er werd niet alleen gestreden om de prijzen, maar ook om het respect van de andere dansers en het publiek. De host van de dag was Christian van Dijk (breakdance docent).

35 dansers streden om de titel
Tijdens de 4e editie van de All Styles Battles was er een indeling in twee leeftijdscategorieën: Dansers t/m 12 jaar en dansers 13 t/m 20 jaar. DJ Don Dev zweepte met z’n beats de 35 dansers en het publiek op. Na heel veel spannende battles gingen uiteindelijk Daan Heijkoop (t/m 12 jaar) en Bboy HD (13 t/m 12 jaar) er met de winst vandoor. Zij verlieten het podium met €100,- contant en een Goodiebag met items van Fier Skateshop, Kinepolis, Fennel Barbershop en Kinki Kappers.

Jury
Na de battles met twee of meerdere ‘runs’ gaf de jury hun oordeel binnen no-time aan de hand van uitgestoken armen. Eerlijk, snel en hard. Eén winnaar en één verliezer. Maar niets is minder waar. Winst op links, betekende respect op rechts en vice versa. Dank aan de judges: Giorgio (la Familia), Karim (Karimoves) and Lil King.

Foto’s en recap
HIER vind je de mooie foto’s gemaakt door Lorenzo Peneux en HIER de Recap gemaakt door Lottacam Studio.

Het was een dag vol respect, veel warmte en een gedeelde passie, we kijken erg uit naar de volgende editie!

ToBe Tipt