Cursussen DJ'ing en Producing - ToBe
share

Cursussen DJ’ing en Producing

Leer van de beste DJ's mixen en bouw een feestje achter de draaitafels met je favoriete muziek. Meerdere keren per jaar starten we in het Energiehuis de DJ Klas, dit is een korte cursus van 10 weken voor kinderen van 8 t/m 10 jaar. Als je de basis skills hebt geleerd kun je doorstromen naar de cursus Ubeat DJ & Producer Junior (8-13 jaar), hier ontwikkel je je muzikaliteit en eigen stijl en sound. Ben je klaar voor het grotere werk? Dan kun je door bij Ubeat Academy, ook in het Energiehuis.

Ga direct naar:
DJ Klas 8-10 jaar
Ubeat DJ & Producer Junior 8-13 jaar
UbeatAcademy.nl (cursussen, workshops en events)

DJ Klas

Start: woensdag 18 januari & 19 april 2023
Leer in 10 weken de basis skills van DJ Slumber! We gaan beatmatchen (dat wil zeggen: op de maat doormixen) en liedjes aan elkaar draaien. Ook de volgorde van het draaien van liedjes komt aan de orde. We werken met professionele apparatuur en alle knoppen en schuifjes worden uitgelegd. Bekijk op Instagram hoe een les eruit ziet
Docent: Kenny van Veen

Ubeat DJ & Producer Junior

Start: doorlopend op woensdagen, starten kan altijd
Breid je basis skills uit en ontwikkel je muzikaliteit en unieke sound als producer. Leer bepalen welke stijl werkt voor jou als producer. Wat zijn de voordelen van welke programma’s? We gaan je gehoor trainen, zodat je de geluiden die je op de radio hoort kan vertalen naar je eigen muziekproducties.
Docent: Lucien Foort

Ubeat Academy

info op ubeatacademy.nl
DJ en Producer Lucien Foort heeft een schat aan internationale ervaring. Bij Ubeat Academy deelt hij zijn kennis en biedt hij een inspirerende plek voor iedereen die meer wil leren.
Docent: Lucien Foort en gastdocenten

ToBe Tipt