share

Cursisten treden op tijdens het ToBe Muziekfestival

Op zaterdag 9 juni is er het ToBe Muziekfestival met concerten en optredens verdeeld over drie blokken. Cursisten muziek, zowel beginners als gevorderden, presenteren zich voor publiek en laten op een echt podium zien en horen wat ze dit seizoen geleerd hebben. Voor het programma zijn de verschillende docenten leuke samenwerkingen aangegaan.

In de ochtend speelt het Drechtsteden Jeugd Ensemble (DJE) ‘Le Carnival des Animaux’ met theaterdocente Marlieke Fris als verteller. Ook staan er een aantal leerlingen viool, piano, zang, cello, contrabas, gitaar, harp en hobo op het podium van Ketel 2.
In de middag zijn er een aantal piano solo’s, optredens van klarinet-, hobo-, fluit-, fagot-, saxofoon-,en zangleerlingen, het Koperensemble en het Dubbelrietensemble. We sluiten de dag af met een swingend optreden van de ToBe Bigband.

Tijdens het Muziekfestival hoor je allerlei instrumenten door elkaar en met elkaar. Het Muziekfestival is een ook een leuke manier om kennis te maken met de docenten van ToBe en het cursusaanbod.

Kaartverkoop
Om  er voor te zorgen dat alle ouders/ verzorgers hun kind zien optreden kun je maximaal 3  kaarten bestellen per deelnemend kind. Iedereen t/m 20 jaar betaalt € 3,00 en vanaf 21 jaar betaal je € 5,00 per kaartje.
De kaartjes zijn online te koop via deze pagina of aan de kassa van het Energiehuis. De kassa van het Energiehuis is geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur (alleen betaling via PIN mogelijk).

Kaartverkoop en informatie Blok A 09.45-10.30 uur
Kaartverkoop en informatie Blok B 11.15-12.00 uur
Kaartverkoop en informatie Blok C 13.30-15.00 uur

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?