share

Bereikbaarheid ToBe tijdens de zomervakantie

De Klantenservice is in de zomervakantie bereikbaar via klant@tobe.nl. Wel kan het soms iets langer kan duren voordat je antwoord krijgt op je e-mail. Alle cursussen in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk starten weer in de week van maandag 16 september.

De Klantenservice is alleen bereikbaar via klant@tobe.nl. Heb je een dringende vraag en wil je hierover graag telefonisch contact? Stuur dan een e-mail met het verzoek om gebeld te worden, vermeld je naam en telefoonnummer en ook het onderwerp waarover je graag wordt gebeld.

Zomeractiviteiten
In de zomer is er voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een Kinderdag op donderdag 25 juli en voor jongeren en volwassenen zijn er de Summer Dance Workshops 16+. op woensdag 24 juli en woensdag 28 augustus.

Open Dagen na de zomervakantie
Op zaterdag 31 augustus organiseren we een Open Dag in Ridderkerk, de Open Dag in Dordrecht is op zondag 8 september.

Energiehuis
In verband met de zomer zijn onze partners in het Energiehuis ook beperkt geopend. De balie van het Energiehuis is gesloten van zondag 28 juli t/m zondag 18 augustus. Kijk voor de bereikbaarheid en activiteiten van onze partners op hun websites: Popcentrale, Servicebureau Onderwijs&Cultuur, Khotinsky, Bibelot en Brandstof.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?