share

Bereikbaarheid ToBe in de zomervakantie.

De ToBe Klantenservice is de hele zomervakantie bereikbaar! Wel zijn er minder medewerkers aanwezig. Lees hieronder over de aangepaste bereikbaarheid in de zomervakantie.

ToBe is de hele zomervakantie bereikbaar via klant@tobe.nl. Wel is de bezetting van de Klantenservice beperkt, hierdoor kan het soms iets langer duren voordat je antwoord krijgt.

Telefonisch contact
In de schoolvakantie is ToBe beperkt telefonisch bereikbaar. Wil je graag telefonisch contact? Stuur dan een e-mail naar klant@tobe.nl met het verzoek om gebeld te worden, vermeld je naam en telefoonnummer en ook het onderwerp waarover je graag wordt gebeld.

Zomeractiviteiten
In de zomer zijn er voor kinderen van 6 t/m 12 jaar de Kinderdagen op dinsdag 17 en donderdag 19 juli en voor jongeren en volwassenen is er SummerDance (16+).

Na de zomervakantie
Op zaterdag 1 september organiseren we Open Dagen in Dordrecht en Ridderkerk en vanaf maandag 17 september starten alle lessen weer.

Energiehuis
In verband met de zomer zijn onze partners in het Energiehuis ook beperkt geopend. De balie van het Energiehuis is gesloten van 30 juli t/m 19 augustus. Grand café Khotinsky is gesloten van 6 t/m 20 augustus en Bibelot en Brandstof van 7 juli t/m 24 augustus.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?