BBoy Stijn en Sophie winnen de NRG Battles All Styles 2022 - ToBe
share

BBoy Stijn en Sophie winnen de NRG Battles All Styles 2022

Zondag 20 november was een spannende dag voor de 55 dansers die deelnamen aan de ToBe NRG Battles All Styles. De dansers showden hun spectaculaire tricks en moves in een volle theaterzaal Ketel 2 in het Energiehuis. Er werd niet alleen gestreden om de prijzen, maar ook om het respect van de andere dansers en het publiek. Scroll naar beneden voor de aftermovie en de foto's!

De 5e editie van de ToBe All Styles Battles kende twee leeftijdscategorieën; dansers t/m 12 jaar en dansers vanaf 13 jaar. DJ Don Dev zweepte met z’n beats de dansers en het publiek op. Na heel veel spannende battles gingen uiteindelijk Sophie (t/m 12 jaar) en Bboy Stijn (vanaf 13 jaar) er met de winst vandoor. Zij verlieten het podium met €100,- contant en een Goodiebag. De host van de dag, Jiv The Chief, deelde vandaag nog een extra prijs uit, Theige won de prijs voor de beste ‘run’; een ronde van een danser tijdens een battle.

Jury
Na de battels met twee of meerdere ‘runs’ gaf de jury hun oordeel binnen no-time aan de hand van uitgestoken armen. Eerlijk, snel en hard. Eén winnaar en één verliezer. Maar niets is minder waar. Winst op links, betekende respect op rechts en vice versa. Dank aan de judges: Pom Arnold, BBoy_HD (winnaar 2021) en Giorgio Costa.

Foto’s
De foto’s zijn gemaakt door Lorenzo Peneux en zijn HIER te bekijken

Het was een dag vol respect, veel warmte en een gedeelde passie, we kijken erg uit naar de volgende editie!

Met dank aan Fennel Barbershop, Kinepolis Dordrecht, Fier Skateshop, Kinki Kappers Dordrecht en Kind zo Blij voor de mooie prijzen in de Goodiebags!

Video: Studio Lottacam

ToBe Tipt