Tweede ronde auditie voor de nieuwe theaterproductie! - ToBe
share

Tweede ronde auditie voor de nieuwe theaterproductie!

Binnenkort starten de repetities voor de nieuwe theaterproductie van ToBe!
Samen met regisseur Flore Koopen wordt er een schitterende voorstelling gemaakt omtrent het thema scheiden. De voorstelling zal niet alleen uit verdrietige of boze scenes bestaan maar zal ook humor hebben.
Heb je lef en wil je voor middelbare scholen in Dordrecht spelen? Op 22 september vind de tweede ronde audities plaats in het Energiehuis. Meld je aan en wie weet speel jij binnenkort voor scholen!

De theatervoorstelling zal gaan over de kleine en grote problemen rondom het scheiden van (groot)ouders, familie of kennissen.  Op deze manier hopen we meer jongeren te bereiken.

Het maakproces is op donderdagen van 15 september tot en met december 2022. Tussen de repetitie van 17.30 – 21.00 uur heb je een half uur pauze.
De speelperiode is van december 2022 tot en met het najaar 2023. Je speelt enkele voorstellingen onder schooltijd op middelbare scholen in Dordrecht. De speeldata zijn nog niet bekend. De scholen in Dordrecht staan achter dit project en geven vrijstelling aan de leerlingen die in dit project deelnemen.

Meld je aan voor de tweede ronde audities via deze link.

ToBe Tipt