share

Acteurs gezocht voor Theater Na de Dam

Wil jij spelen in een voorstelling over jouw stad? Kom dan op zaterdag 20 februari naar de startworkshop van Theater Na de Dam Dordrecht. Samen met jongeren van 12 t/m 24 jaar en regisseur Marcos Valster maak je een voorstelling over vrijheid gebaseerd op lokale verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Om mee te doen heb je geen acteerervaring nodig.

Jongeren door heel Nederland maken voor het landelijke Theater Na de Dam voorstellingen over hun eigen stad. Op dinsdag 4 mei (Dodenherdenking) om 21.00 uur gaan alle voorstellingen tegelijkertijd in première.
Vanaf de startworkshop op 20 februari repeteer je elke zaterdag in het Energiehuis (Noordendijk 148) tot 4 mei. Tijdens het repetitieproces ervaar je de verschillende fases van het maken van een voorstelling en krijg je ook te maken met decor, kleding en publiciteit.

Bekijk hier de persoonlijke oproep van Marcos

Naar meer info & aanmelden >>

We zoeken ook verhalen!
Voor deze voorstelling is ToBe ook op zoek naar Dordtse verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Alle verhalen zijn welkom, maar specifiek zijn we ook op zoek naar verhalen uit de Joodse gemeenschap. Ben of ken je iemand die een verhaal te vertellen heeft? Neem dan contact op met projectleider Roxanne van der Slot via projectbureau@sce.nu. Bellen kan op maandag, dinsdag en woensdag van 9.00 tot 12.00 uur op 078-6133144.

#WeBlijvenBezig

ToBe Tipt