Algemene maatregelen en richtlijnen - ToBe
share

Algemene maatregelen en richtlijnen

De door de overheid aangekondigde maatregelen hebben gevolgen voor de situatie op onze leslocaties. Je leest in dit bericht de belangrijkste veranderingen met betrekking tot onze cursussen en events. In ons protocol vind je een overzicht van alle maatregelen en richtlijnen.

- update 10 november 2021 -

Mondkapjes 
Iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes van onze leslocaties. Je kunt deze afdoen als je in de lesruimte op je plaats zit of staat. De kleedkamers blijven geopend, het dragen van een mondkapje is hier ook verplicht.

QR-code (+ID) & 1,5 meter afstand
Alle cursisten vanaf 18 jaar worden bij binnenkomst in de lesruimte gecontroleerd op een geldige QR-code en hun identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs). Je kunt niet aan de les meedoen als je deze niet bij je hebt. Voor bezoekers van events geldt de controle op QR-code en ID-bewijs vanaf 13 jaar.
>> Cursussen kind + (groot)ouder: volwassenen die samen met een kind deelnemen aan een cursus worden ook gecontroleerd op een geldige QR-code en hun identiteitsbewijs.
>> Volwassenen die een kind brengen of halen: het laten zien van een QR-code en identiteitsbewijs is alleen nodig als je deelneemt aan een cursus. Hier wordt dus niet naar gevraagd als je iemand brengt of haalt. In dit geval geldt wel de mondkapjesplicht.

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt ook de onderlinge 1,5 meter afstand in de openbare ruimtes én lesruimtes.

Protocol
We hebben alle maatregelen en richtlijnen zo overzichtelijk mogelijk samengevat in ons SCe-protocol.

Heb je een vraag?
Neem contact op met onze Klantenservice via klant@tobe.nl of 078-6133144.

ToBe Tipt