share

Open Dagen in Dordrecht en Ridderkerk

2019 start bij ToBe! In de week van maandag 11 februari starten de korte cursussen Kunst & Design en Muziek in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk. Tijdens de Open Dagen in januari en februari kun je uitproberen welke cursus bij je past.

Op zondag 27 januari is er een Open Dag van ToBe in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. In Ridderkerk is de Open Dag van de Muziekschool op zaterdag 2 februari in Het Plein, Koningsplein 3.

Programma
ZO 27 JANUARI, DORDRECHT
ZA 2 FEBRUARI, RIDDERKERK

**Open Dag Win Actie**
Maak tijdens de Open Dag in Dordrecht kans op gratis lessen. Bezoekers die op elke verdieping van het Energiehuis een workshop volgen maken kans op gratis lessen van februari tot de zomervakantie. Lees HIER meer over de wedstrijd.

Bijzondere activiteiten
Tijdens de Open Dag is er naast alle workshops ook een Open Podium, een Mini Kunsthoppen én een Achter de schermen bij de talentgroep Jeugdproductie. Kijk HIER voor meer informatie over deze binzondere activiteiten.

Concert voor Ukkepuk
Op beide dagen beginnen we om 10.00 uur met Concert voor Ukkepuk met live muziek voor kinderen van 0 t/m 5 jaar en hun (groot)ouders. Klik HIER voor meer informatie en kaartverkoop. Het programma van de Open Dagen begint aansluitend om 11.00 uur en is gratis toegankelijk.

Updates Open Dagen
Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie. Facebook: ToBe cultuurcentrum en Muziekschool Ridderkerk.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!