share

Starten met een nieuwe cursus kan nog!

In de week van maandag 17 september start het nieuwe cursusseizoen weer! Inschrijven voor een nieuwe (korte of lange) cursus is nog mogelijk. In het Energiehuis in Dordrecht kun je dans-, muziek-, theater- en kunst & design cursussen volgen. In Ridderkerk en Papendrecht bieden we muziekcursussen aan.

Bij ToBe draait het om plezier maken en het ontdekken van jouw creatief talent! De lessen worden gegeven door betrokken, professionele docenten die oog hebben voor de persoonlijke ontwikkeling van hun leerlingen. Weet je nog niet welke cursus het beste bij jou of je kind past? Gebruik dan de Cursusvinder op de website, vraag een proefles aan of neem contact op met de Klantenservice via klant@tobe.nl of bel 078-6133144.

Dansvanaf 2 jaar
ToBe Dans heeft een veelzijdig aanbod van Moderne dans tot Hiphop en Ballet. Ben je een echte performer? Doe dan auditie voor één van de selectieteams.
Kijk HIER voor het complete aanbod danscursussen

Kunst & Design – vanaf 4 jaar
Wil je graag (strip)tekenen, schilderen, boetseren, timmeren of games, animaties, foto’s en filmpjes maken? Dan ben je welkom in één van de ateliers van ToBe Kunst & Design.
Kijk HIER voor het complete aanbod kunst & design cursussen.

Muziek – vanaf 7 maanden
Bij ToBe Muziek en ToBe Popschool maak je kennis met muziekinstrumenten en leer je ze bespelen. Spelen in een band of orkest én leren draaien als een echte DJ kan ook. Wil je leren zingen of je stem verbeteren? Volg dan een Kennismakingscursus Zang in een kleine groepje of schrijf je in voor zangles.
Kijk HIER voor het complete aanbod Muziek
Kijk HIER voor het complete aanbod Popschool

Theater – vanaf 4 jaar
Vergroot je wereld, maakt theater! Bij ToBe Jeugdtheaterschool krijg je theater-, zang- en dansles. Iedere week beleef je weer iets nieuws samen met je groep. Wil je in een voorstelling spelen? Doe dan op zaterdag 22 september auditie voor de productie (13-20 jaar).
Kijk HIER voor het complete aanbod Jeugdtheaterschool

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!