share

Open Dagen Dordrecht en Ridderkerk

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen bij ToBe cultuurcentrum en Muziekschool Ridderkerk? Kom dan naar de Open Dagen op zaterdag 1 september en laat je informeren, inspireren en doe mee!

Op maandag 17 september start het nieuwe seizoen in Dordrecht en Ridderkerk; hét moment om te starten met een nieuwe cursus. Wil je na de zomervakantie 'iets' doen met Dans, Kunst & Design, Muziek of Theater, maar weet je nog niet precies wat? Kom dan naar de Open Dag. Tijdens deze dag ben je van harte welkom om een proefles te volgen, ontdek zo welke cursus het beste bij je past. De proeflessen zijn gratis en van te voren aanmelden is niet nodig.

Open Dag Dordrecht – Dans, Kunst & Design, Muziek & Theater
Op 1 september zijn er van 09.30 – 16.00 uur optredens, inlooplessen en workshops (0-20 jaar) in het Energiehuis, Noordendijk 148 te Dordrecht.
Bekijk HIER het complete programma.

Open Dag Ridderkerk – Muziek
Dit jaar vindt de Open Dag plaats tijdens de Opening Cultureel Seizoen Ridderkerk in Het Plein. Naast de workshops en proeflessen van de Muziekschool kun je dan ook kennismaken met de andere culturele organisaties die Ridderkerk rijk is.
Kijk voor meer informatie op www.cultuurinridderkerk.nl
Geniet van 12.00 tot 16.00 uur van optredens, doe mee aan workshops én krijg meer informatie over de lokale cultuuraanbieders die Ridderkerk rijk is. Alle activiteiten vinden plaats in Het Plein, Koningsplein 3 te Ridderkerk.

Het complete programma is HIER te vinden

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!