share

Jeugdfestival voor Harmonie, Fanfare en Brassbands

ToBe cultuurcentrum organiseert op zaterdag 3 februari het achtste HaFaBra Jeugdfestival in het Energiehuis. Tussen 10.00 en 16.00 uur strijden elf Jeugdorkesten om de felbegeerde prijs van het HaFaBra Jeugdfestival 2018. Het festival geeft amateur jeugd- en opleidingsorkesten uit de regio een kans om te laten zien wat ze in huis hebben.

Het festival geeft amateur jeugd- en opleidingsorkesten uit de regio een kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Alle optredens vinden plaats in Ketel 2 van het Energiehuis, een prachtige locatie om je te presenteren aan het publiek! Er is een gevarieerd programma met klassiek, pop en jazz uitgevoerd door Harmonie-, Fanfare- en Brassbands.
De dag is verdeeld in drie blokken, per blok treden er drie of vier orkesten op. Bezoekers kunnen HIER een kaartje voor kopen à € 6,- (kinderen t/m 12 jaar betalen € 3,00) via of aan de kassa van het Energiehuis. Dit kaartje geeft toegang tot alle blokken.

Prijsuitreiking
Rond 15.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. De jury reikt twee prijzen uit, één voor de meest muzikale uitvoering en één voor de meest verrassende uitvoering. De prijsuitreiking is vrij toegankelijk voor iedereen die een kaartje heeft gekocht.

Programma
(Invulling van de blokken volgt nog)

Blok 1 10.00 – 11.30 uur
Blok 2 12.00 – 13.30 uur
Blok 3 14.00 – 15.30 uur

De foto’s zijn gemaakt door Danny van der Weck tijdens het HaFaBra Festival 2017.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!