share

Nieuw - Koorproject Fauré en Delibes in Ridderkerk

Doe mee en zing muziek van Gabriel Fauré en Léo Delibes! In vijf avonden werk je aan drie composities en je sluit je het project af met twee optredens in Ridderkerk.

Op maandag 30 oktober start Muziekschool Ridderkerk met het Fauré en Delibes Koorproject voor vrouwen vanaf 18 jaar. In vijf repetities maak je kennis met de koorcomposities van Gabriel Fauré en Léo Delibes en in januari 2018 treed je twee keer op. De repetities zijn in het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk. Deelname aan dit project kost € 75,00. Schrijf je HIER in.

In vijf repetities studeer je, samen met zangdocente Ellen van der Ham, drie stukken in: Cantique de Jean Racine van Gabriel Fauré, Les Berceaux van Gabriel Fauré en van Leo Delibes het bekende Bloemenduet uit de opera Lakmé. Pianodocent Bernard Zwueste verzorgt de pianobegeleiding. De repetities zijn op maandag van 20.00-21.30 uur. Om anderen ook te laten genieten van deze prachtige composities treed je op 2 en 13 januari 2018 op in Ridderkerk.

Voor deelname aan dit project heb je wel wat zangervaring nodig en moet je thuis kunnen oefenen met mp3 of bladmuziek.

Ellen van der Ham geeft (klassieke) zang bij de Muziekschool Ridderkerk. Ellen studeerde in Rotterdam zang en koordirectie. Op maandagen geeft ze zangles in Het Plein en daar vindt ook dit klassieke zang project plaats. Kijk ook eens op haar website: www.zangenklank.nl


ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!