share

25 juni Muziekspanning in Ridderkerk

De afdeling Muziek van ToBe Ridderkerk sluit op zaterdag 25 juni het seizoen af met Muziekspanning in het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk.

Zaterdag 25 juni zijn er van 10.00 – 20.15 uur zeven blokken met concerten door cursisten Muziek en kun je ‘op de koffie’ bij docenten. De kaarten voor de concerten kosten € 2,50 en zijn verkrijgbaar aan de deur.

Muziekspanning is een mooi moment om kennis te maken met de afdeling Muziek. Tijdens deze dag ben je van harte welkom om te luisteren en te genieten van prachtige optredens door cursisten Muziek. Er is een gevarieerd programma met zang, orkesten, bandjes en andere groepen muzikanten. Boem! is het project-ensemble van docent Peter Lahey. In verschillende formaties spelen slagwerk- en drumleerlingen samen. Het Muziekspanning Orkest is een projectorkest met kinderen die vier weken geoefend hebben op muziek van Bach. Voor cursisten Muziek is het leuk en leerzaam een concert te geven en samen te spelen op een echt podium.

Op de koffie bij een muziekdocent
Plannen om na de zomervakantie te starten met een Muziekcursus bij ToBe? Maak dan tijdens Muziekspanning kennis met de docenten en de mogelijkheden bij ToBe. Docenten nodigen je na het concert uit ‘op de koffie’.

Programma 25 juni in de Hofzaal
10.00-10.45     Concert Harp, concert Gitaar & GitaarKlas, concert Piano & PianoKlas en concert Keyboard        en Orgel
11.15-12.00     Concert Slagwerk BOEM! en concert Zang (lichte Muziek)     
12.30-13.15     Concert Slagwerk BOEM! en Muziekspanning Orkest
14.00-14.45     Concert Hoorn en presentatie Kies een Instrument     
15.15-16.00     Concert Ripasso Gitaar Ensemble en concert Sax Collective     
16.30-17.15     Concert Viool, Cello en Barokensemble
19.00-20.15    Concert Hobo, concert Dwarsfluit, Concert Banana Blues Band en Popschoolbands    

Kortom heel veel te horen, te zien en te beleven!

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?