share

1e prijs voor Hiphop Democrew ToBe Continued tijdens We Know You Can Dance

Afgelopen zondag 15 januari heeft Hiphop Democrew 16+ van ToBe Dans, beter bekend als ToBe Continued, de eerste prijs gewonnen bij danswedstrijd We Know You Can Dance in Beverwijk .

3 keer scheepsrecht
Na het winnen van de publieksprijs bij SKVR Fantics én de hoofdprijs bij We know You Can Dance gaan de dames van ToBe Continued voor 3 keer scheepsrecht! Zondag 12 februari 2017 treden zij op bij het Dance Legends Event in Uden. Ook hier strijden dansers uit het hele land in solo’s, duo’s en groepen. Om kans te maken op deze prijs repeteert ToBe Continued wekelijks aan de moeilijkste choreografieën onder leiding van hiphopdocent Meyline Schuurs. Kaarten voor het Dance Legends Event zijn voor €10,- te bestellen via de website www.dancelegendsevent.nl en aan de deur voor €12,- per stuk.

Overige wedstrijden
Gedurende het seizoen doen de crews en selectiegroepen mee aan wedstrijden, shows en talentenjachten. De eerstvolgende wedstrijd – Showtime –  is op zondag 5 februari 2017 in Drunen en hier doen de Selectie Moderne Dans 9-12 jaar en Modern Jazz Demo Crew aan mee.

Meer weten? We houden je op de hoogte via de Facebookpagina van ToBe Dans

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?