Open Podium voor senioren die van muziek houden - ToBe
share

Open Podium voor senioren die van muziek houden

Voor alle senioren die van muziek houden of zelf muziek maken is er op dinsdagochtend 29 november het maandelijkse open podium “WHOP goes pop”. Het open podium start om 9.30 uur bij ToBe in het Energiehuis (Dordrecht). Deelnemen als muzikant is gratis, wie wil optreden kan zich aanmelden bij Ad Klous via projectbureau@sce.nu. Voor iedereen die zin heeft om te komen kijken en luisteren is de entree €3,- inclusief een bak koffie of thee.

Optreden

Iedereen vanaf 55 jaar kan optreden en podiumervaring opdoen bij “WHOP goes pop”. Het open podium vindt plaats in theaterzaal Ketel 2, op de 2de verdieping van het Energiehuis. Van 9.30 tot 12.30 uur zijn de optredens en de bar is open voor drankjes. ToBe zorgt voor geluidsapparatuur (versterkers en microfoons) en er staat een piano op het podium. Deelnemers die muziek digitaal hebben als begeleiding kunnen dit meenemen op een usb-stick.

Maandelijks

“WHOP goes pop” vindt iedere maand plaats op de laatste dinsdagochtend, met uitzondering van december. In 2023 staat WHOP goes pop weer gepland op 31 janauri, 28 februari en 28 maart.

Kaartverkoop

De entreekaartjes zijn op de ochtend zelf vanaf 9.00 uur te koop aan de kassa van het Energiehuis.

ToBe Tipt