Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

JTS Basisgroep theater, zang en dans

8 - 10 jaar

Hier leer je de basistechnieken van spel, zang en dans. Je krijgt wekelijks 2 uur les: 1 uur theaterles en 1 uur dans- of zangles. Zang en dans wisselen halverwege het seizoen om.

prijs € 360,00
niveau alle niveaus
start 14 september 2017
duur 36 lessen
 
wanneer Donderdag 16:00 - 18:15u (135 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (Energiehuis)
Inschrijven
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

JTSD docententeam

Theater
Pé Bies
Marjolijn Gunst
Jacqueline Fuijkschot
Annelies Hoeneveld
Clara Peeters
Themba Schmitz
Naomi Vermeulen

Dans
Mitchell Amsterdam
Leonie van Essen
Ellis Pijnenborg
Marijke de Vos

Zang
Marlieke Fris
Kiki Luitwieler
Nele Mennes
Maud Schoonen
Cassandra Willemse

  • De Basisgroepen op woensdag, donderdag en vrijdag zitten vol. Wil je graag op de wachtlijst worden geplaatst? Schrijf je dan in voor de dag van je voorkeur. Je ontvangt een bericht als er een plek vrijkomt.

Je leert de basistechnieken van theater, zang en dans door uiteenlopende oefeningen. Je zet spannende, humoristische en mooie scènes neer. Elke week gebeuren er weer andere dingen op de spelvloer. Daarnaast zing je de ene helft van het seizoen en ontwikkel je gevoel voor ritme. De andere helft dans je snel en strak of juist langzaam en sierlijk. We dagen je uit om je eigen fantasie te gebruiken! Aan het einde van het seizoen mag je tijdens Festival Hoogspanning laten zien wat je geleerd hebt! Zang en dans wisselen halverwege het seizoen om, de volgorde varieert per groep.

Pauze
Tussen de twee lessen heb je een pauze die plaatsvindt in de ToBe Foyer. De Basisgroep op woensdag en donderdag heeft 15 minuten pauze, de groep op vrijdag 30 minuten.

Voorstellingsbezoek
Met je groep en je docent bezoek je ook een theatervoorstelling. De prijs voor de toegangskaart zit bij de cursusprijs inbegrepen. Je krijgt aan het begin van het seizoen meer informatie over de voorstelling.

Jeugdtheaterschool Festival
vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni 2018

 
ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!