Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

JTS Speelleergroep B

4-7 jaar

Speel samen en ontwikkel spelplezier. Wekelijks krijg je 1 uur les.

prijs € 216,00
start 14 september 2017
duur 36 lessen
 
wanneer Donderdag 17:00 - 18:00u (60 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (101)
Inschrijven
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

Marjolijn Gunst

Als kind vond het heerlijk om het theater te bezoeken of zelf op het podium te staan. Tijdens mijn opleiding Theaterdocent en Theatermaker aan de HKU, heb ik ontdekt dat mijn passie voor theater net zo groot is als mijn passie voor het lesgeven. Het is bijzonder om te zien wat het met kinderen doet als zij hun fantasierijke ideeën met elkaar delen en de durf ontwikkelen om zichzelf te laten zien aan een publiek. Dat ik daar als docent aan bij kan dragen geeft mij energie en maakt het werken vanuit deze discipline zo ontzettend leuk.

Als docent geef ik les op verschillende scholen en bij culturele organisaties in Rotterdam en omstreken. Daarnaast maak en speel ik zelf theatervoorstellingen voor verschillende doelgroepen o.a. in samenwerking met collega Themba Schmitz. Ben je nieuwsgierig naar wat ik nog meer doe? Kijk eens op www.marjolijngunst.nl.

In de Speelleergroep leer je dat toneelspelen veel meer is dan verkleden. Het is heel belangrijk om samen te spelen, om naar elkaar te luisteren en te kijken en om plezier te maken! Samen met de docent maak en speel je verhalen. Soms doe je dit alleen, maar ook vaak in een groep. Aan het einde van het seizoen mag je tijdens Festival Hoogspanning laten zien wat je geleerd hebt!

Voorstellingsbezoek
Met je groep en je docent bezoek je ook een theatervoorstelling. De prijs voor de toegangskaart zit bij de cursusprijs inbegrepen. Je krijgt aan het begin van het seizoen meer informatie over de voorstelling.

Wat betekent de toevoeging A of B achter de naam van deze cursus?
Op woensdag duurt de Speelleergroep 45 minuten (A) en op donderdag 60 minuten (B). Er is hierdoor ook een verschil in cursusprijs. Inhoudelijk zijn de cursussen hetzelfe, er is er dus geen niveauverschil.

Jeugdtheaterschool Festival
vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni 2018

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!