Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

Kangatraining

Vanaf 21 jaar, moeders met baby's

De inschrijving voor deze cursus verloopt rechtstreeks via de docent en niet via ToBe. Klik op Inschrijven om een e-mail te sturen naar de docent.

prijs € 95,00
niveau Alle niveaus
start 1 september 2017
duur 8 lessen
 
wanneer Vrijdag 10:00 - 11:00u (60 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (101)
Inschrijven
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

Elise Schermer

De trainingen wordt gegeven door Eline Schermer. Eline is gecertificeerd Kangatrainer en mama van twee dochters. Ze vindt het tof om mama's te helpen fit te blijven én hun kindje dicht bij hun te dragen.

www.kangatraining.nl

De prijs van deze cursus is €95 incl. 21% BTW of €115 incl. 21% BTW mét DVD (t.w.v. €24,95) om zelf thuis te sporten. Een losse les kost €15, maar indien je je daarna opgeeft voor een 8-weekse cursus krijg je €5 korting op je cursus. Met een kaart voor een gratis proefles is een losse les uiteraard gratis.

Kangatraining is de leukste workout samen met je kind. Jij wordt fit terwijl je baby in de drager zit! Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je verloskundige, gynaecoloog of dokter.

Nu je mama bent geworden leef je op een roze wolk of staat je wereld op zijn kop. Hoe dan ook, er is veel veranderd. Ook je lichaam is veranderd. Maar sporten, wanneer kom je daar nu nog aan toe?

Daarom is er Kangatraining de leukste workout samen met je baby! Tijdens Kangatraining krijg je les van een gecertificeerde Kangatrainer en werk je veilig en actief aan het herstel van je lichaam terwijl je kind fijn en veilig bij jou is. Jij wordt fit terwijl je kind in de drager of doek zit. Samen sporten met andere pas bevallen moeders en geen oppas nodig!

Tijdens de les wordt extra aandacht gegeven aan bekkenbodem en buikspieren. We beginnen met een aantal vloeroefeningen, daarna gaat je kind in de draagzak en gaan we een stuk dans doen, maar ook squats en bekkenbodem oefeningen. Kangatraining is dus een totale workout! Neem dus water en een handdoek mee!

Je draagt je baby tijdens de workout in een ergonomische drager of geweven draagdoek. Er is geen maximale leeftijdsgrens voor de baby's die gedragen worden. Zolang jij je kind nog fijn kunt dragen, kan je meedoen met Kangatraining. Oudere of zwaardere kinderen kunnen vaak nog prima een tijd op de rug gedragen worden.

Heb je geen drager of draagzak? Geen nood, deze kun je kosteloos lenen tijdens de les. Geef dit wel even aan bij je inschrijving.

Inschrijven
Het verzoek tot inschrijven dient rechtstreeks te worden gemaild aan docent Eline Schermer. Inschrijven via de cursistenadministratie van ToBe is bij deze cursus niet mogelijk. Stuur een e-mail naar eline@kangatraining.nl met de volgende gegevens:

  • voor- en achternaam
  • adres
  • postcode en woonplaats
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • geboortedatum

De docent neemt contact met je op over de betaling, plaatsing en overige informatie. Bij voldoende plaats is instromen altijd mogelijk.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!