Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

Kunsthoppen voor peuters

2-3 jaar

Weet je nog niet wat je leuk vindt of vind je juist alles leuk? Schrijf je dan in voor deze kennismakingscursus van 15 lessen.

prijs € 75,00
niveau Kennismaking
start 16 februari 2019
duur 15 lessen
 
wanneer Zaterdag 09:30 - 10:15u (45 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (110)
Inschrijven Proefles aanvragen
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

Kindercursusdocenten

Kunsthoppen is een combinatie-cursus waarbij je in vier lesblokken kennis maakt met dans, muziek, theater en kunst & design. De verschillende docenten gaan vanuit hun vakkennis met je aan de slag. Als (groot)ouder dans, zing, speel en schilder je mee.

  • Bij dans is elke les is een avontuur! Je danst iedere week aan de hand van een leuk thema of verhaal. Je ontwikkelt je creativiteit, muzikaliteit, motoriek en coördinatie door alleen of met de groep te dansen. Samen met de andere kleuters ontdek je wat je allemaal kunt!
  • Bij muziek zing je als (groot)ouder samen met je kind! Ook wordt er gebruik gemaakt van kinder-muziekinstrumenten. Maak op speelse wijze kennis met instrumenten, melodie en ritme zonder stil te blijven zitten!
  • Bij theater duik je met je groep je fantasie in en kom je met de docent in allerlei situaties terecht. Wat kun je allemaal worden? Hoe beweeg je bijvoorbeeld als een schildpad en dan weer als een prins? Kun je met de hele groep een verdrietige reus zijn of met elkaar een draak verslaan? De wereld wordt veel groter als je theater maakt!
  • Bij kunst & design ontdek je de wereld van het verbeelden. Je gaat lekker schilderen en plakken. Het thema is de natuur. Het gefluit van vogeltjes, een grote olifant onder de zon, de kevertjes in het gras.

Probeer alles uit en kijk wat je het leukst vindt. Daarna zijn er genoeg mogelijkheden om door te gaan!

Verzamelen voor de les
Voor aanvang van de les verzamel je met de andere leerlingen in de ToBe Foyer, op de begane grond van het Energiehuis. De docent loopt vanuit daar met de groep naar het leslokaal.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!