Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

Kunsthoppen voor kleuters

4-6 jaar

Weet je nog niet wat je leuk vindt of vind je juist alles leuk? Schrijf je dan in voor deze kennismakingscursus van 15 lessen.

prijs € 75,00
niveau Kennismaking
start 16 februari 2019
duur 15 lessen
 
wanneer Zaterdag 09:30 - 10:15u (45 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (110)
Inschrijven
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

Kindercursusdocenten

Kunsthoppen is een combinatie-cursus waarbij je in vier lesblokken kennis maakt met dans, muziek, theater en kunst & design. De verschillende docenten gaan vanuit hun vakkennis met je aan de slag.

  • Bij dans is elke les is een avontuur! Je danst iedere week aan de hand van een leuk thema of verhaal. Je ontwikkelt je creativiteit, muzikaliteit, motoriek en coördinatie door alleen of met de groep te dansen. Samen met de andere kleuters ontdek je wat je allemaal kunt!
  • Bij muziek maak je op speelse wijze kennis met zang, instrumenten en ritme zonder stil te blijven zitten! Je leert naar elkaar te luisteren en wat hoog of laag, helder of donker en snel of langzaam betekent. Met de hele groep ga je zingen, muziek maken en ritmespelletjes doen vanuit verschillende thema’s.
  • Bij theater duik je met je groep je fantasie in en speel je herkenbare maar ook merkwaardige figuren. Wat kun je allemaal worden? Hoe beweeg je bijvoorbeeld als een schildpad en dan weer als een prins? Kun je met de hele groep een verdrietige reus zijn of juist in je eentje de aarde redden? De wereld wordt veel groter als je theater maakt!
  • Bij kunst & design ontdek je de wereld van het verbeelden. Je gaat lekker tekenen, schilderen en plakken. De thema’s zijn verhaaltjes. Ken jij er een? Of verzinnen we zelf een mooi verhaal?

Probeer alles uit en kijk wat je het leukst vindt. Daarna zijn er genoeg mogelijkheden om door te gaan!

Verzamelen voor de les
Voor aanvang van de les verzamel je met de andere leerlingen in de ToBe Foyer, op de begane grond van het Energiehuis. De docent loopt vanuit daar met de groep naar het leslokaal.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!