Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

Vervolgcursus Keyboard

6 t/m 12 jaar

Na je kennismaking met het keyboard is er nog zoveel te ontdekken! In de Vervolgcursus keyboard gaan we verder werken aan je muzikale ontwikkeling.

prijs € 125,00
niveau Kennismaking
start 17 september 2018
duur 15 lessen
 
wanneer Maandag 16:30 - 17:00u (30 min.)
locatie De Viermaster, Papendrecht (De Viermaster, Papendrecht)
Inschrijven
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

Schelto van Heemstra

Mijn opleiding Singer/Songwriting aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten heb ik afgerond in 2013. Sindsdien ben ik veel bezig met produceren en opnemen, onder andere in de genres pop, jazz en elektronisch. Daarnaast geef ik veel lessen in Nederland en ben ik ook werkzaam als hoofd afdeling muziek bij zomerkampen in Engeland. Ik vind het geweldig om mijn enthousiasme voor muziek op anderen over te brengen, naast het delen van mijn plezier voor muziekmaken. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat we doen wat jij wilt, breng een lied mee naar de les en we spelen het meteen.

Popmuziek als hulpmiddel van de techniek. Bekijk mijn (inmiddels oude) videoclip hier: https://www.youtube.com/watch?v=1n06rpN8ixM

Door het spelen van liedjes in verschillende stijlen, met elkaar en met CD begeleiding, gaan we werken aan het ontwikkelen van je timing en coördinatie linker-rechter hand. Door het samenspelen leer je naar elkaar te luisteren en op elkaar te reageren. Daarnaast werken we ook aan het uitbreiden van de theoretische kennis, het notenschrift, het zelf programmeren van het keyboard en het spelen van en met akkoorden.
Aan het einde van de cursus laat je aan vrienden en familie zien en horen wat je geleerd hebt.

Wist je dat je ook mee kan spelen bij het Dordts Jeugd Ensemble of de Popschool?

De Vervolgcursus keyboard kan gevolgd worden in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk.Er is plaats voor minimaal 3 en maximaal 4 cursisten.

Klik hier voor kortingsmogelijkheden, lesdat en meer.

Voor € 20,- kun je bij ToBe een keyboard huren voor de duur van de cursus. De cursus start ieder halfjaar.  Na deze cursus kun je er voor kiezen kennis te maken met een ander instrument of direct in te stromen bij een jaarcursus keyboard.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!