Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

Moderne dans 6-9 jaar

Dans krachtig en lyrisch!

prijs € 218,00
niveau Basis/Basis +
start Iedere maandag
duur 36 lessen
 
wanneer Maandag 17:00 - 18:00u (60 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (207)
Inschrijven
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

Grace van Gilst

Op vierjarige leeftijd nam ik zelf deel aan Kleuterdans in Rotterdam en ik ben niet meer gestopt met dansen! Ik vind het belangrijk om mezelf als docent én danser uit te blijven dagen.

In juli 2015 studeerde ik af als allround dansdocent, met hoofdvak Moderne dans, aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg. Al sinds 2011 geef ik dansles aan verschillende leeftijdsgroepen. Tijdens mijn studie heb ik me breed ontwikkeld, hierdoor heb ik veel ervaring met verschillende dansstijlen, niveaus en leeftijden, maar mijn hart ligt bij het lesgeven aan kinderen.

In mijn lessen voor de jongste kinderen staat de dansante ontwikkeling centraal en breng ik op speelse wijze de kennis aan de kinderen over. Naarmate de dansers ouder worden pas ik in de lessen meer danstechnieken toe. Ik vind het heel belangrijk om het niveau van mijn lesstof aan te passen op het niveau van de groep, zodat deze haalbaar maar ook uitdagend blijft. Zo creëer ik in de les een veilige en vertrouwelijke sfeer, waarin veel geleerd kan worden en plezier voorop staat. Ik geef Peuterdans, Kleuterdans, Kinderdans en Moderne Dans bij ToBe.

Bij Moderne dans beweeg je natuurlijk en aards. Je speelt met zwaartekracht en maakt gebruik van de ruimte en vrijheid. Daarbij wordt gelet op techniek, ademhaling, gebruik van de grond, zwaaien, aanspannen en ontspannen. Hierbij leer je ook minder te denken en meer te voelen en doen, zo geef je je eigen invulling aan de dans.

De muziek die we bij Moderne dans gebruiken is zeer gevarieerd en kan uiteenlopen van popmuziek tot klassieke muziek. Je doet allerlei oefeningen en studeert ook een choreografie in. Aan het einde van het seizoen laat je een mooie presentatie zien tijdens het Dansfestival van ToBe Dans.

Danskleding
Bij de Moderne Dans draag je makkelijk zittende kleding. Je mag op blote voeten of sokken dansen, maar ook op jazz sneakers met een splitzool. Alle danslessen vinden plaats in het Energiehuis. Hier zijn kleedkamers aanwezig.

Klik HIER voor de kortingsmogelijkheden, lesdata, proeflessen & meer.

Instromen is altijd mogelijk als er nog plaats is. De prijs wordt aangepast naar het aantal lessen.

Dansfestival 2018
zaterdag 7 en zondag 8 april 2018

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!