Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

JTS Theaterwerkplaats

16-20 jaar

Zelf theater maken en acteren staat centraal.

prijs € 180,00
niveau Talent
start 6 maart 2018
duur 15 lessen
 
wanneer Dinsdag 19:30 - 21:30u (120 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (101)
Inschrijven Proefles aanvragen
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

Pe Bies

Ik ben al weer tien jaar met veel enthousiasme aan het werk bij de Jeugdtheaterschool, daarnaast geef ik les en doe ik de regie van Werkplaats MEB!, mensen met een verstandelijke beperking. Samen met collega Marije Mooren, die het beeldende deel doet, met deze groep werken we aan een presentatie die weer te zien zal zijn op het MEB! festival in Dordrecht. Deze doelgroep en pubers hebben mijn voorkeur, omdat beiden groepen een eigenwijsheid hebben die ik heel motiverend vind om mee te werken.
In het verleden heb ik veel op de planken gestaan, eigen theatergroepen gehad, gezongen in bandjes en kinderen gekregen met een man.

De Theaterwerkplaats geeft je de kans om je spel- en maakervaring verder te ontwikkelen. Je wordt hierin begeleid door een professionele regisseur. De cursus sluit je af met een presentatie tijdens het Jeugdtheaterschool Festival.

Ervaring
Je kunt je aanmelden wanneer je aan een Productie van de Jeugdtheaterschool hebt deelgenomen of op een andere plek veel speelervaring hebt opgedaan.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!