Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

Productie theater, zang, dans

13 t/m 20 jaar

Wil jij spelen in een professionele voorstelling? Doe dan auditie voor de Productie op zaterdag 1 september! Volg je al les en heb je Productie-advies ontvangen, dan hoef je geen auditie te doen.

prijs € 650,00
niveau selectie
start 22 september 2018
duur 36 lessen
 
wanneer Zaterdag 10:30 - 15:00u (270 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (102)
Inschrijven
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

Docent nog niet bekend

ToBe Jeugdtheaterschool presenteert ieder seizoen een eigen productie. Je gaat een spannend jaar tegemoet wanneer je hieraan deelneemt. Je werkt naar een voorstelling toe met een professioneel productieteam. Tijdens het repetitieproces ervaar je de verschillende fases van het maken van een voorstelling en krijg je ook te maken met decor, kleding, licht en publiciteit. Dit jaar is het extra bijzonder, omdat we meedoen aan het landelijk project Theater Na de Dam.

Selectie en aanmelden
Aan de spelers van een productie worden hoge eisen gesteld. Naast discipline, talent en enthousiasme is het ook belangrijk dat je geen repetities mist. Om deel te nemen aan de productie doe je eerst auditie. Deze vindt plaats op zaterdag 1 september. Meld je aan via klant@tobe.nl o.v.v. je naam, leeftijd, telefoonnummer en theaterervaring.
Volg je al les bij ToBe Jeugdtheaterschool en heb je Productie-advies ontvangen van je docenten? Dan hoef je geen auditie te doen.

Theater Na de Dam
Met de voorstelling die je gaat maken vertegenwoordig je Dordrecht voor Theater Na de Dam. In het kader van dit project spelen jongeren door heel Nederland op Herdenkingsdag en Bevrijdingsdag theatervoorstellingen gebaseerd op verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Als speler ga je op zoek naar lokale verhalen uit de geschiedenis van Dordrecht.

Voorstellingsbezoek
Met je groep en je docent bezoek je ook een theatervoorstelling. De prijs voor de toegangskaart zit bij de cursusprijs inbegrepen.

Auditie
zaterdag 1 september 2019

Voorstelling Productie
zaterdag 4 en zondag 5 mei 2019

Jeugdtheaterschoolfestival
zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!