Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

Productie theater, zang, dans

14 t/m 20 jaar

Maak een professionele voorstelling! Aanmelden voor de Productie kan wanneer je hiervoor geselecteerd bent door de Jeugdtheaterschool.

prijs € 690,00
niveau selectie
start 22 september 2018
duur 36 lessen
 
wanneer Zaterdag 10:30 - 15:00u (270 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (102)
Inschrijven
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

JTSD docententeam

Theater
Pé Bies
Marjolijn Gunst
Jacqueline Fuijkschot
Annelies Hoeneveld
Clara Peeters
Themba Schmitz
Naomi Vermeulen

Dans
Mitchell Amsterdam
Leonie van Essen
Ellis Pijnenborg
Marijke de Vos

Zang
Marlieke Fris
Kiki Luitwieler
Nele Mennes
Maud Schoonen
Cassandra Willemse

ToBe Jeugdtheaterschool presenteert ieder seizoen een eigen productie. Je gaat een spannend jaar tegemoet wanneer je hieraan deelneemt. Je werkt naar een voorstelling toe met een professioneel productieteam. Tijdens het repetitieproces ervaar je de verschillende fases van het maken van een voorstelling en krijg je ook te maken met decor, kleding, licht en publiciteit. Dit jaar is het extra bijzonder, omdat we meedoen aan het landelijk project Theater Na de Dam.

Theater Na de Dam
Met de voorstelling die je gaat maken vertegenwoordig je Dordrecht voor Theater Na de Dam. In het kader van dit project zijn door heel Nederland na de Dodenherdenking en op Bevrijdingsdag theatervoorstelling te zien gebaseerd op verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Als speler ga je op zoek naar lokale verhalen uit de geschiedenis van Dordrecht.

Selectie en aanmelden
Je kunt je aanmelden wanneer je het afgelopen seizoen al les hebt gevolgd op de Jeugdtheaterschool en je het advies hebt gekregen om deel te nemen aan de Productie. Aan de spelers van een productie worden hoge eisen gesteld. Naast discipline, talent en enthousiasme is het ook belangrijk dat je geen repetities mist en tijd kunt vrijmaken voor de extra uren die het kost om van de voorstelling een succes te maken.

Voorstellingsbezoek
Met je groep en je docent bezoek je ook een theatervoorstelling. De prijs voor de toegangskaart zit bij de cursusprijs inbegrepen.

Voorstelling Productie
zaterdag 4 en zondag 5 mei 2019

Jeugdtheaterschoolfestival
zaterdag 8 en zondag 9 juni 2019

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!