Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

Trombone, Tuba, Bariton en Euphonium Privéles

Vanaf 8 jaar

Bij ToBe kun je les krijgen op Trombone, Euphonium, Bariton of Tuba in Dordrecht en Ridderkerk voor 1-4 personen in de vorm privé-, duo-, trio- of kwartetles.

prijs
prijs berekenen
niveau Alle niveaus
start Gehele seizoen mogelijk
duur 36 lessen
 
wanneer Maandag
locatie Energiehuis, Dordrecht (Energiehuis)
Inschrijven Proefles aanvragen
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

Trombone docenten

Bij ToBe kun je privéles krijgen op Trombone, Euphonium, Bariton of Tuba. Deze instrumenten vallen onder de noemer Grootkoper. Je kunt je ook aanmelden voor een duo-, trio- of kwartet-les.

Geef bij je inschrijving aan bij opmerkingen welke les je wilt volgen en geef de namen van de andere personen met wie je de lessen wilt volgen door (dit laatste is alleen van toepassing bij een duo-, trio- of kwartetles).

Trombone – vanaf 8 jaar
Vergeleken met een trompet is de buis van de trombone veel langer. Daarnaast is het mondstuk wijder en daarom kan het instrument lager spelen. De meest voorkomende trombone is de tenor-trombone. Het instrument is geschikt voor uiteenlopende muziekstijlen: van jazz, pop tot klassieke muziek. Afhankelijk van je lichaamsbouw kun je vanaf 8 jaar met tromboneles beginnen. Mocht je nog niet groot genoeg zijn, dan kun je beginnen op een alttrombone of op een speciale kindertrombone.

Tuba – vanaf 8 jaar
De tuba is het grootste lid van de koperen blaasinstrumentenfamilie. Je bespeelt dit instrument door met je lippen te vibreren tegen het mondstuk aan. De hoeveelheid lucht die je blaast is niet belangrijk, maar de manier van blazen!

Bariton – vanaf 8 jaar
De baritontuba, kortweg bariton, stamt af van de hoorn. Dit instrument is kleiner dan de gewone tuba. De bariton heeft een zachtere klank dan de andere Grootkoperinstrumenten.

Euphonium – vanaf 8 jaar
Het euphonium stamt af van de bastuba en is iets groter van de bariton. Het instrument heeft daarom ook een iets zwaardere klank dan de bariton.

Aanschaf
De prijs van een trombone varieert van ongeveer €800,- tot €3000,-. Je kunt ook een instrument huren bij ToBe. De prijzen van een tuba, bariton en euphonium zijn erg verschillend. Overleg hiervoor even met de docent.

Klik HIER voor informatie over de huurtarieven, lesdata en meer.

Lesvormen
Bij ToBe zijn er verschillende vormen voor instrumentale- en vocale muzieklessen:

Vorm  Duur  Aantal lessen 
Duo 30 minuten  36
Trio 40 minuten 36
Kwartet  50 minuten 36
Privé 20 minuten 36
Privé 30 minuten 36
Privé 30 minuten per 2 weken    18
Privé 40 minuten per 2 weken 18
10-lessenkaart    30 minuten 10

Inschrijving
Bij je inschrijving geef je aan wat je niveau is en welke les je wilt. Als je een duo-, trio- of kwartetles wilt volgen, geef je aan met welke andere personen je dit wil doen. Alle personen moeten zich apart aanmelden.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!