Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

Basistraining Acteren

vanaf 21 jaar

Maak kennis met toneelspelen, kijk wat je kunt en durft.

prijs € 185,00
niveau Alle niveaus
start 20 februari 2019
duur 15 lessen
 
wanneer Woensdag 19:00 - 20:30u (90 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (102)
Inschrijven
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

Pe Bies

Ik ben al weer tien jaar met veel enthousiasme aan het werk bij de Jeugdtheaterschool, daarnaast geef ik les en doe ik de regie van Werkplaats MEB!, mensen met een verstandelijke beperking. Samen met collega Marije Mooren, die het beeldende deel doet, met deze groep werken we aan een presentatie die weer te zien zal zijn op het MEB! festival in Dordrecht. Deze doelgroep en pubers hebben mijn voorkeur, omdat beiden groepen een eigenwijsheid hebben die ik heel motiverend vind om mee te werken.
In het verleden heb ik veel op de planken gestaan, eigen theatergroepen gehad, gezongen in bandjes en kinderen gekregen met een man.

De Basistraining Acteren biedt je de gelegenheid om te ervaren wat theater jou te bieden heeft. Geen of weinig podiumervaring? Kijk gewoon wat je kunt en durft. Op een ontspannen manier maak je kennis met allerlei aspecten van theater: improvisatie, tekstspel, stemtraining, beweging en nog veel meer. Elke week krijg je een nieuwe uitdaging. De basistraining is een les die veel mensen enthousiast heeft gemaakt om verder te gaan met toneel!

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!