Home > Algemene informatie
share

Algemene informatie

ToBe Jeugdtheaterschool biedt theater-, zang- en danslessen aan op verschillende niveaus voor iedereen van 4 t/m 20 jaar. Je werkt samen met andere leerlingen en leert door naar elkaar te kijken. Naarmate je ouder wordt en langer les hebt, krijgen techniek en individuele ontwikkeling meer aandacht.

Bij de Jeugdtheaterschool (JTS) is veel te beleven! Kijk eens bij voorstellingen en events én check het JTS-docententeam.

Leslocaties
Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht

Contact
ToBe Klantenservice
T: 078-6133144
M: klant@tobe.nl

Proeflessen & instromen
Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen en in te stromen als er nog plaats is. Kijk HIER voor meer informatie over proeflessen bij ToBe.

Kleding
Tijdens de acteer- en zanglessen draag je gemakkelijk zittende kleding en schoenen. We vragen je voor de danslessen extra kleding mee te nemen. Onder “danskleding” verstaan we bijvoorbeeld een joggingbroek of een korte broek en een T-shirt. Het gaat erom dat je je vrij kunt bewegen. Daarnaast kun je balletschoenen of flexibele gympen dragen. Er is een kleedkamer waar je je kunt omkleden, daar zijn ook douches aanwezig.

Pauzes
De meeste groepen hebben tussen de lessen 15 tot 30 minuten pauze. Deze vindt gezamenlijk plaats in de ToBe Foyer op de begane grond van het Energiehuis. Je kunt zelf eten en drinken meenemen en voor alle leerlingen is er gratis water.

Afmelden
Kun je een keer niet meedoen met de les? Dan kunnen je ouders/verzorgers je afmelden bij ToBe Klantenservice via 078-6133144 of klant@tobe.nl. Vermeld hierbij naam en groep.

Lesdata & vakanties
Klik HIER voor de lesdata en vakanties. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties. Voor productieleerlingen kunnen de extra repetities wel in de schoolvakanties plaatsvinden.

ToBe Tipt