‘Een uur’ door Jeugdproductie

27 februari 2020

Hoeveel tijd gaat er voorbij in 60 minuten?

Elf spelers van ToBe Jeugdtheaterschool maken een voorstelling. Ze mogen helemaal zelf weten wat ze laten zien, enige voorwaarde: dat het in een uur past. Wat doen ze het liefst? Hun lievelingshuisdier tonen of liever een goed potje gamen? Of is dat verloren tijd?

locatie Ketel 2 in het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht
aanvang 14:00 uur
kaartje(s) bestellen
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

“Er is een groot en toch heel alledaags geheim. Alle mensen hebben er mee te maken, iedereen kent het, maar slechts weinige denken er ooit over na. De meeste mensen accepteren het gewoon en verbazen zich er helemaal niet over. Dit geheim, is de tijd.”
Tekst: Momo en de tijdspaarders, Michael Ende

Credits
regie: Annelies Hoeneveld / muziek: Kiki Luitwieler / choreografie: Lisa Dammiaans / script: Lisa van der Hoeven / spel: Ela Basar, Joas Brouwer, Nisa Guven, Daan van den Hout, Siena Koekkoek, Emma Koremans, Belle van Pelt, Guus van Pelt, Elise Den Rooijen, Annabel Valkman, Steffy Vassiliev / met dank aan: Judith van Leest (stagiair regie), Patton van Loon en Floor ter Meulen / productie: ToBe Projectbureau

Kinderdag
De voorstelling is op donderdag 27 februari onderdeel van de Kinderdag. Kinderen die deelnemen aan de Kinderdag bezoeken de voorstelling als onderdeel van het programma en hoeven daarom geen apart kaartje te kopen.

De voorstelling ‘Een uur’ speelt ook op zaterdag 29 februari.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?