Vertelbijeenkomst Theater Na de Dam Dordrecht

7 maart 2020

Voor een nieuwe theaterproductie organiseert ToBe een bijeenkomst voor ouderen (of hun (klein)kinderen) die willen vertellen over hun leven in Dordrecht en omgeving tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de bijeenkomst gaan de ouderen in gesprek met de spelers en de regisseur, Themba Schmitz, van de voorstelling.

locatie Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht
aanvang 14:00 uur
eindtijd 16:00 uur
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

De verhalen uit de oorlog worden de basis voor een locatievoorstelling die speelt op 4 en 5 mei. ToBe vertegenwoordigt hiermee Dordrecht tijdens het landelijke project Theater Na de Dam. Door heel Nederland zijn er op Herdenkings- en Bevrijdingsdag theatervoorstellingen te zien die gebaseerd zijn op verhalen uit de oorlog. De voorstelling wordt gespeeld door jongeren op een bijzondere locatie in Dordrecht.

Aanmelden
Deelt u uw verhaal graag met ons? Dan nodigen we u van harte uit om op zaterdag 7 maart uw verhaal te vertellen aan de spelers en de regisseur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan bij Roxanne van der Slot via projectbureau@sce.nu of 078-6133144. Mocht u op 7 maart niet kunnen, dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. We nemen dan contact op om met u om de mogelijkheden te bespreken.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?