Muziekvoorstelling: Ritsels, nootjes en beste vrienden (13:30u) - ToBe

Muziekvoorstelling: Ritsels, nootjes en beste vrienden (13:30u)

27 oktober 2022

door Irene Versluis en Stephan Weeda

Neem je (klein)kinderen mee op avontuur in de herfstvakantie bij Muziekschool Ridderkerk! Deze vrolijke muziekvoorstelling is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar én hun ouders/verzorgers.


Waar gaat de muziekvoorstelling over? Konijn maakt zich zorgen als hij erachter komt dat zijn allerbeste vriend Egel een winterslaap wil houden. Hij bedenkt een plan om dit te voorkomen. Dit is allesbehalve een slaperige voorstelling!

prijs € 4
locatie Het Plein, Koningsplein 3, Ridderkerk
aanvang 13:30 uur
deur open 13:15 uur
eindtijd 14:30 uur
kaartje(s) bestellen
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

Muziek is bewegen!

Samen met de muzikanten Irene Versluis (zang en gitaar) en Stephan Weeda (zang en piano) zing je bekende liedjes in een nieuw jasje en bespeel je diverse instrumenten. Blijven zitten hoeft niet, want muziek is juist bewegen! Dit maakt de voorstelling zeer geschikt voor peuters en kleuters.

Praktische info

Er is een voorstelling om 11.00 uur en om 13.30 uur, de zaal gaat 15 minuten voor aanvang open. Kaartjes kosten 4 euro per persoon, voor zowel kinderen als volwassenen, en zijn alleen online te koop. Aan de deur worden geen kaartjes verkocht.

Deze muziekvoorstelling komt voort uit een samenwerkingsverband “Gezamenlijke Plein-Programmering” tussen het Gilde, Vluchtelingenwerk, Bibliotheek AanZet, Facet en Muziekschool Ridderkerk. De activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Fonobori en de subsidie ‘Cultuur voor Iedereen’ van de Gemeente Ridderkerk.

ToBe Tipt