Music Mania – Verplaatst

5 mei 2021

Vanwege het weer verplaatsen we deze workshops naar een, nog te bepalen, andere dag.
Heb je al een kaartje? Dan ontvang je binnenkort bericht van ons.

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en heb je zin om in de meivakantie buiten muziek te maken en te schilderen? Meld je dan aan voor Music Mania. Deze workshopdag vindt plaats op het buitenterrein van Muziekvereniging Excelsior en ToBe in Papendrecht. Meedoen is gratis, maar vanwege de covid maatregelen is het wel nodig om een kaartje te bestellen. Je kunt kiezen uit drie tijden.

locatie Excelsior Papendrecht, Rembrandtlaan 206
aanvang 10:00 uur
eindtijd 16:15 uur
verplaatst
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

Je kunt kiezen uit drie workshoprondes:
A) 10.00-11.45 uur – UITVERKOCHT
B) 12.15-14.00 uur – UITVERKOCHT
C) 14.30-16.15 uur – UITVERKOCHT

Iedere ronde bestaat uit twee muziekworkshops, een schilderworkshop en eindigt met samenspelen tijdens de Brassbandworkshop. Je volgt dus in totaal vier workshops! Per ronde kunnen maximaal 30 kinderen meedoen. Bij slecht weer gaat Music Mania niet door, houd hiervoor tobe.nl in de gaten.

Programma per workshopronde:

1. Workshop In alles zit Muziek
Je leert muziek maken met een voorwerp, anders dan een muziekinstrument. Denk aan een emmer. Wist je dat hier hele verschillende klanken inzitten die je samen kunt brengen tot hele toffe drum grooves?

2. P-bone in Concert
Je maakt muziek met een echt blaasinstrument, een plastic trombone oftewel de P-bone. Je gaat op ontdekkingsreis, dit is je kans om te stralen als artiest met je eigen P-bone orkest.

3. Workshop Schilderen
Je gaat aan de slag met kwasten, verfrollers en papier en samen maak je een muzikaal schilderij.

4. Workshop Brassband
Sluit de workshopronde af met deze swingende workshop waar je samen met elkaar vrolijke Caribische ritmes gaat spelen.

Deze vakantie activiteiten worden georganiseerd door Cultuurmakelaar Papendrecht in opdracht van gemeente Papendrecht in samenwerking met Muziekvereniging Excelsior Papendrecht, ToBe cultuurcentrum en Ciska de Vries.

ToBe Tipt