Lockdown – Theater 9-14 jaar

26 juli 2019

Lockdown

Sluit je voor een nacht op in het Energiehuis en maak een presentatie. We beginnen op vrijdag 26 juli om 14.00 uur en eindigen op zaterdag 27 juli om 12.00 uur.

locatie Energiehuis, Noordendijk 148
aanvang 14:00 uur
eindtijd 12:00 uur
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

Op zoek naar een beetje spanning? Onder begeleiding van theaterdocent Annelies Hoeneveld en zangdocent Kiki Luitwieler van de Jeugdtheaterschool wordt je 22 uur lang in de theaterzaal opgesloten! Je gaat aan de hand van een thema op onderzoek. De scènes die daaruit ontstaan presenteer je de volgende dag.

Op vrijdag 26 juli ga je meteen met de docenten aan de slag. ’s Avonds is er een gezamenlijk diner. Alles vindt plaats in de theaterzaal, zo ook de overnachting. Op zaterdag kom je met je ontbijt op krachten en presenteer je om 11.00 uur aan je familie wat je hebt gemaakt.

Prijs en inschrijven
De Lockdown kost € 45,00 en dat is inclusief diner en ontbijt.
Inschrijven kan HIER.

Presentatie
De kaarten voor de presentatie kosten €5,- per stuk. Bij je inschrijving van de lockdown ontvang je 2 gratis toegangskaarten voor de presentatie.
Extra kaartjes voor de presentatie kopen kan binnenkort HIER.

RTV Dordrecht maakte een item over de Lockdown van 2018

Ben je ouder dan 12 jaar, hou dan de website in de gaten. De lockdown voor jongeren vindt plaats in december 2019 tijdens de langste nacht van het jaar!

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?