Kinderdag in de Zomervakantie 6-12 jaar

25 juli 2019

Iedere schoolvakantie is het Kinderdag bij ToBe! Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn er workshops Kunst & Design, Dans, Muziek en Theater in het Energiehuis. Schrijf je in en doe mee!

prijs € 10,00
locatie Energiehuis, Noordendijk 148
aanvang 08:30 uur
uitverkocht
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

Vakantie vier je bij ToBe!
Heb je geen zin meer om in je vakantie thuis te zitten? Kom dan naar de Kinderdagen bij ToBe cultuurcentrum. Dat is niet alleen gezellig maar ook enorm creatief!
Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen aan de Kinderdag! Je volgt drie workshops (Kunst & Design en Theater en Dans.
We verzamelen in de ToBe Foyer (ruimte 003) om daarna z’n allen een toffe film te kijken op het grote doek. Na de film delen we de groepen in en ga je met de docent en begeleider naar de workshop ruimte.
In het programma vind je meer informatie over de pauze. Je zorgt voor je eigen lunch en tussendoortje. ToBe verzorgt in de laatste pauze voor een sapje en koekje.
Om 15.15 uur is de kinderdag afgelopen en gaan we naar de ToBe Foyer waar je kan worden opgehaald. Je mag niet alleen naar huis! Wij wachten in de Foyer tot alle kinderen zijn opgehaald.

Info voor ouders en verzorgers
• Kaarten van de kinderdag worden bij aanvang gescand. Neem het geprinte ticket mee of laat het ticket op je telefoon scannen.
• In de ToBe Foyer kun je de contactgegevens van je kind doorgeven. In geval van calamiteiten nemen wij contact met je op.
• Zorg voor een lunchpakketje en een tussendoortje voor je kind(eren).
• Om 15.15 uur kun je je kind weer ophalen in de ToBe Foyer. Kinderen mogen niet zonder toestemming alleen naar huis.
• Bijzonderheden kun je bespreken met de ToBe medewerkers of vooraf mailen (projectbureau@tobe.nl).

Programma
08.30-09.00 uur Inloop en kaartcontrole
09.00-10.30 uur Wakker worden met de surprise-film
10.30-10.45 uur Wissel en tijd voor een tussendoortje (zelf meebrengen)
10.45-12.00 uur Workshopronde 1
12.00-12.30 uur Lunchpauze (zelf lunch meebrengen)
12.30-13.45 uur Workshopronde 2
13.45-14.00 uur Wissel en tijd voor een tussendoortje (aangeboden door ToBe)
14.00-15.15 uur Workshopronde 3
15.15-15.30 uur The end

Workshop Theater
Maak vandaag spelenderwijs kennis met theater. We doen leuke spelletjes, maar je leert ondertussen ook de basisprincipes van toneelspelen. We maken bijvoorbeeld kennis met het spelen van emoties en gaan aan de slag met het maken van een scène.
Docent: Marlijn van Dijk

Workshop Kunst & Design
Diepzeemonsters tekenen: De diepzee is het gedeelte van de zee waar geen zonlicht doordringt, het is daar pikkedonker! En toch is er leven in deze donkerte: monsterachtige of juist sierlijke wezens bevolken de diepte. Sommige wezens geven zelfs licht! We gaan ons eigen diepzeemonster tekenen in het kinderatelier, natuurlijk met een kunstige draai…
Docent: Annamaria Paisz

Dans
We gaan dansen op leuke liedjes! Dans mee op oude én nieuwe manieren. Het allerbelangrijkste tijdens deze workshop: we dansen samen!
Docent: Lidewij Bouter

Ben je benieuwd hoe een Kinderdag bij ToBe eruit ziet? Bekijk dan de reportage van RTV Dordrecht die zij in september maakten van de kinderdag.

Kaartverkoop
Een kaartje kost € 10,00 en koop je via deze pagina of aan de kassa van het Energiehuis (allen PIN). De kassa van het Energiehuis is geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur. Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje want vol=vol.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?