Kinderdag in de Meivakantie

2 mei 2019

Iedere schoolvakantie is het Kinderdag bij ToBe! Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn er workshops Kunst & Design, Dans, Muziek en Theater in het Energiehuis. Schrijf je in en doe mee.

prijs € 10.00
locatie Energiehuis, Noordendijk 148
aanvang 09:00 uur
uitverkocht
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

Vakantie vier je bij ToBe!
Heb je geen zin meer om in je vakantie thuis te zitten? Kom dan naar de Kinderdag bij ToBe cultuurcentrum. Dat is niet alleen gezellig maar ook enorm creatief!
Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen aan de Kinderdag! Je volgt drie workshops: Kunst & Design en Muziek en Dans.
We verzamelen in de ToBe Foyer (ruimte 003) om daarna z’n allen een toffe film op het grote doek te kijken. Na de film delen we de groepen in en ga je met de docent en begeleider naar de workshop ruimte. In het programma vind je meer informatie over de pauze. Je zorgt voor je eigen lunch en tussendoortje. ToBe verzorgt in de laatste pauze voor een sapje en koekje. Na de pauzes halen de docenten je op voor de volgende workshopronde. Om 15.15 uur is de kinderdag afgelopen en gaan we naar de ToBe Foyer waar je kan worden opgehaald. Je mag niet alleen naar huis! Wij wachten in de Foyer tot alle kinderen zijn opgehaald.

Info voor ouders en verzorgers
• Kaarten van de kinderdag worden bij aanvang gescand. Neem het geprinte ticket mee of laat het ticket op je telefoon scannen.
• In de ToBe Foyer kun je de contactgegevens van je kind doorgeven. In geval van calamiteiten nemen wij contact met je op.
• Zorg voor een lunchpakketje en een tussendoortje voor je kind(eren).
• Om 15.15 uur kun je je kind weer ophalen in de ToBe Foyer. Kinderen mogen niet zonder toestemming alleen naar huis.
• Bijzonderheden kun je bespreken met de ToBe medewerkers of vooraf mailen.

Programma
08.30-09.00 uur Inloop en kaartcontrole
09.00-10.30 uur Wakker worden met de surprise-film
10.30-10.45 uur Wissel en tijd voor een tussendoortje (zelf meebrengen)
10.45-12.00 uur Workshopronde 1
12.00-12.30 uur Lunchpauze (zelf lunch meebrengen)
12.30-13.45 uur Workshopronde 2
13.45-14.00 uur Wissel en tijd voor een tussendoortje (aangeboden door ToBe)
14.00-15.15 uur Workshopronde 3
15.15-15.30 uur The end

Workshop Dans
Wil jij ook zo leren dansen als in een videoclip of in een musical? Kom dansen met strakke en hippe bewegingen op bekende liedjes! Het is niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens heel goed voor je conditie!
Docent: Sophie Oversluizen

Workshop Kunst & Design
Je favoriete dieren verstoppen zich tussen de bladeren. Een ondiepe kartonnen doos wordt omgetoverd tot spannende jungle-dierentuin. Maak in het kinderatelier je eigen 3D teken-kunstwerk!
Docent: Diana van Hal

Workshop Muziek
In de workshop muziek en film bekijken we de invloed van muziek op beeld. Je gaat zelf geluidseffecten maken bij film door middel van muziekinstrumenten.
Docent Jirre Stoutjesdijk

Ben je benieuwd hoe een Kinderdag bij ToBe eruit ziet? Bekijk dan de reportage van RTV Dordrecht die zij in september maakten van de Kinderdag.

Kaartverkoop
Een kaartje kost € 10,- en koop je via deze pagina of aan de kassa van het Energiehuis (allen PIN). De kassa van het Energiehuis is geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur. Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje want vol=vol.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?