UITVERKOCHT - Kinderdag in de herfstvakantie - ToBe
Kinderdag

UITVERKOCHT – Kinderdag in de herfstvakantie

21 oktober 2021

Tijdens de herfstvakantie is er een Kinderdag bij ToBe, speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. We kijken samen een film en er zijn workshops dans, kunst & design, muziek en/of theater.

prijs € 13,50
locatie Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht
aanvang 08:30 uur
eindtijd 15:15 uur
uitverkocht
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Kinderdag

Vier jij je vakantie ook bij ToBe? Iedere Kinderdag is gevuld met gezellige en creatieve activiteiten. Bekijk het programma!

Programma
08.30-09.00 uur Kaartcontrole ingang Energiehuis (aan de kant van de molen)
09.00-10.30 uur Wakker worden met de surprise-film
10.30-10.45 uur Wissel en tijd voor een tussendoortje (zelf meebrengen)
10.45-12.00 uur Workshop 1
12.00-12.30 uur Lunchpauze (zelf lunch meebrengen)
12.30-13.45 uur Workshop 2
13.45-14.00 uur Korte pauze, drinken en koekje krijg je van ons
14.00-15.15 uur Workshop 3
15.15-15.30 uur Kinderen kunnen worden opgehaald, uitgang Energiehuis (aan de kant van het Energieplein)

Ben je benieuwd hoe een Kinderdag bij ToBe eruit ziet? Bekijk dan de reportage van RTV Dordrecht die zij in september 2018 maakten van de Kinderdag. Of bekijk de online Kinderdag in de Meivakantie op het ToBe YouTube kanaal.

Workshops
School of Rock: Heb je altijd al in een band willen spelen? Tijdens de ‘School Of Rock’ workshop ga je wat meer leren over instrumenten die je in een pop/rockband tegenkomt. Ook ga je een liedje leren spelen op gitaar, keyboards, basgitaar en drums. En als je durft mag je ook zingen met een microfoon!

Tik tak tekenen: Tik tak tekenen is een spel waarbij jouw tekening de start van een spannend verhaal is waarbij iedereen er wat gaat bijtekenen. Per tekening krijg je een korte grappige opdracht en heb je een paar minuten de tijd om het te tekenen. Aan het eind krijg je je tekening terug en kun je je verwonderen over het ontstane verhaal!

Teamwork in de stijl van Van Gogh: De schilder Vincent van Gogh had een eigen manier om zijn schilderijen te maken. Hij maakte onder andere het schilderij met de zonnebloemen en de Sterrennacht. Door het gebruik van ‘streepjes’ herkennen we zijn schilderijen. Vandaag gaan we met elkaar een groot schilderij maken in de stijl van Van Gogh. Het onderwerp bedenken we samen en je krijgt je eigen stukje van het schilderij mee naar huis.

Info voor ouders en verzorgers
• De ingang van het Energiehuis is aan de kant van de molen
• De deuren van het Energiehuis gaan pas om 08.30 uur open.
• Kinderen worden aan de deur, na het scannen van het kaartje en het opschrijven van een nood-telefoonnummer door een medewerker naar de ToBe Foyer begeleid.
• Kaarten van de Kinderdag worden bij aanvang gescand. Dit kan vanaf papier of de smartphone.
• Bij een calamiteit nemen we telefonisch contact met je op.
• Geef je kind een lunchpakketje en een tussendoortje mee.
• Om 15.15 uur kun je je kind weer ophalen bij de uitgang van het Energiehuis, aan de kant van het Energieplein. Kinderen mogen niet zonder toestemming alleen naar huis of naar de auto lopen.
• Kinderen komen in groepjes van 20, onder begeleiding van een ToBe medewerker, naar buiten
• Voor bijzonderheden kun je vooraf contact opnemen met de Klantenservice.

Kaartverkoop
Kaartjes voor de Kinderdag koop je, online, via deze pagina. Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje, want de Kinderdagen zijn erg populair!

ToBe Tipt