Kerst Dichtbij: brunch met live entertainment

24 december 2019

Heb je de dag vóór kerst nog geen plannen? Schuif aan voor een smakelijke kerstbrunch en sfeervol programma met live entertainment voor senioren in theaterzaal Ketel 2. Van 10.00 tot 12.30 uur genieten van heerlijk eten van Nobel’s Brood, muzikale optredens, dansworkshop Merengue én een theaterverrassing.

prijs € 5,-
locatie Energiehuis, Ketel 2, Noordendijk 148
aanvang 10:00 uur
kaartje(s) bestellen
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

Programma

  • 09.45 – 10.00 uur: inloop
  • 10.00 – 12.30 uur: heerlijke kerstbrunch van Nobel’s Brood met muziekoptredens, dansworkshop én een theaterverrassing van Maarten Teekens, Whop Goes Pop,  Salsa Samen, BoekEenPianist en ToBe cultuurcentrum

Kom je alleen? Geen probleem. ToBe zorgt voor een warm ontvangst, begeleiding naar de feestelijk gedekte tafels, bediening én tafelgenoten!

Kaartverkoop
Een kaartje inclusief brunch kost € 5,- en is op drie manieren verkrijgbaar:

  1. Klik hier boven op kaartje(s) bestellen en koop online het kaartje
  2. Ga naar de kassa van het Energiehuis, Noordendijk 148 en koop hier het kaartje. Alleen met pin mogelijk.
  3. Reserveer telefonisch een plaats. Bel naar 078 6133 144 en vraag naar Roxanne, Leonie of Mitchell. Je wordt op een lijst gezet en betaalt op de dag contant.

Maarten Teekens
Maarten Teekens is een zanger/gitarist met een voorliefde voor ouderwets mooie liedjes. Met zijn fijne stem weet hij overal een ontspannen sfeer neer te zetten. Deze ochtend brengt hij uiteraard ook kerstliedjes ten gehore.

Whop Goes Pop
Deelnemers van het senioren open podium ‘Whop Goes Pop’ van de Popcentrale maken een uitstapje naar de theaterzaal. Met hun liedjes, soms begeleid op akoestische gitaar of accordeon, laten zij je genieten van heerlijke livemuziek.

Dansworkshop Merengue door Wendy van der Zee van SalsaSamen
Merengue is een dansstijl uit de Dominicaanse Republiek. Het tempo ligt op een rustig niveau en bestaat uit eenvoudige pasjes. Typisch voor merengue is de korte heupbeweging. Merenguemuziek is zo aanstekelijk dat je niet kan blijven stilstaan of zitten op deze muziek. Je kunt de workshop ook meedoen vanaf de stoel.

Programma Cultuur Dichtbij 2020
ToBe cultuurcentrum presenteert het nieuwe programma van De Inloop Kunst & Cultuur 2020.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?