Hét Wijkorkest Krispijn

13 mei 2019

7-14 jaar

Voor alle kinderen en jongeren (7-14 jaar) uit de wijk Krispijn is er Hét Wijkorkest Krispijn. Samen muziek maken is leuk en kan vanaf nu iedere maandag na schooltijd op basisschool de Fontein, Matthijs Marisstraat 33 in Dordrecht.

locatie Basisschool De Fontein, Matthijs Marisstraat 33, Dordrecht
aanvang 15:15 uur
geen voorverkoop
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

Hét Wijkorkest Krispijn; in ieder kind zit muziek
Voor € 15,00 per maand krijgen de deelnemers wekelijks les van docent en dirigent Ivo Kouwenhoven en een leeninstrument van Leerorkest Drechtsteden.
De repetities van Hét Wijkorkest Krispijn zijn iedere maandag van 15.15 tot 16.30 uur. Iedereen van 7 tot en met 14 jaar uit de wijk Krispijn is welkom om mee te doen.

Betaling
Hét Wijkorkest is er voor ieder kind en kost €15,00 per maand.
Ouders met minimale financiële middelen kunnen contact opnemen met Stichting Leergeld Drechtsteden

Inschrijven
Je kunt je HIER inschrijven tot de zomervakantie. Wil je eerst even een kijkje komen nemen? Dat kan ook, meld je dan HIER aan voor een proefles.

Samenwerking Leerorkest Drechtsteden en ToBe cultuurcentrum
In maart 2019 is ToBe cultuurcentrum, in samenwerking met het Leerorkest Drechtsteden, gestart met Hét Wijkorkest Krispijn. Kinderen die les hebben in het Leerorkest Drechtsteden op basisschool de Fontein kunnen zich nu na schooltijd verder muzikaal verdiepen. Kinderen die op andere basisscholen in de wijk Krispijn zitten zijn ook welkom in Hét Wijkorkest Krispijn.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?