Examenconcert saxofoon en piano en examens hobo, blokfluit, piano, viool, contrabas, fagot en saxofoon

4 juli 2020

Vandaag ronden muziekleerlingen hobo, blokfluit, piano, viool, contrabas, fagot en saxofoon de Muziek Examenroute 2020 af.
Twee saxofonisten, Linda en Monique Groenevelt en vier pianisten, Mengmeng, Mauro Goossens, Melvin en Sofie de Graaf, geven een examenconcert in Ketel 1.

prijs € 3,00
locatie Energiehuis, Ketel 1, Noordendijk 148 in Dordrecht
aanvang 14:45 uur
binnenkort te koop
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

Bij ToBe kunnen niet alleen ToBe leerlingen maar ook muziekleerlingen uit de regio muziekexamens afleggen. Als muzikanten daarin geïnteresseerd zijn volgen zij de Muziek Examenroute. Deze route start ieder jaar in november met theorielessen en een theorie-examen. Daarna volgen gezamenlijke themalessen, ieder op zijn of haar eigen instrument en aan het einde van het seizoen het praktijkexamen; voorspelen op je instrument.
Er is een Muziek Examenroute A, B, C en D. Samenspel is altijd een onderdeel van muziekexamens. Op het hoogste niveau speel je met pianobegeleiding of met een orkest.

Deelnemers examen
Hafa A: Dore (blokfluit), Ruben (hobo), Geraldine (viool), Louise (piano), Nathan (fagot), Aart (saxofoon), Boaz (saxofoon) en Frank (saxofoon)
Hafa B: Noortje (hobo), Arina (hobo), Naomi (contrabas), Else (piano) en Max (saxofoon)

Examenconcert
1.  14.45 – 15.30 uur Examenconcert Linda (saxofoon Hafa C). Linda speelt met begeleiding van een saxofoonkwartet en Olga Mertsalova op piano. Linda is lid van Soli Deo Alblasserdam.
2.  15.45 – 16.30 uur Examenconcert Monique Groenevelt (saxofoon hafa D), zij laat zich begeleiden door Olga Mertsalova op piano. Monique is lid van Excelsior Papendrecht.
3.  17.00 – 18.00 uur Examenconcert Piano. Alle kandidaten zijn leerlingen van ToBe bij Olga Mersalova: Sofie de Graaf (hafa C), Mengmeng (hafa C), Mauro Goossens (hafa D) en Melvin (hafa D).

Kaartjes kosten € 3,00 per examenconcert en zijn alleen, vooraf, online te koop.
Vanwege de corona maatregelingen is het concert alleen toegankelijk voor vrienden en familie van Linda, Monique Groenevelt, Sofie de Graaf, Mengmeng, Mauro Goossens en Melvin.

Op de foto’s Monique, tijdens haar hafa examen C in 2018 en Examenconcert 2019 – fotografie Danny van der Weck

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?