Energy Festival

Energy Festival <3 ToBe Muziek

20 juli 2021

Deze zomer is het feest in Dordrecht, dus ook bij ToBe. Op dinsdag 20 en woensdag 21 juli organiseren we het Energy Festival met optredens op een schip in het water bij het Energiehuis.

Op dinsdag staan de muzikanten van ToBe op het podium. Koop via de linkjes hieronder kaartjes (€3 per stuk) voor optredens van Brassband Young Iconic, Orkest Moesika en Popschoolbands. Je kunt in groepen van 2 of 4 personen kaartjes bestellen en er zijn aparte rolstoelplaatsen. Er is geen kaartverkoop aan de deur.

locatie Energiekade, bij het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht
aanvang 13:00 uur
eindtijd 21:00 uur
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

Kaartjes 13.00u Brassband Young Iconic & New Infinity Brass >>
Young Iconic (Dordrecht) en New Infinity Brass (Rotterdam) treden samen op. Geniet van de zomerse Caribische klanken en doe mee, samen met het publiek vormen we de grootste brassband van het land.

Kaartjes 14.00u OMG Coverband >>
Deze 9-koppige band met de hysterische blazerssectie Happy Horns is uniek en van alle markten thuis. Ze spelen Engelstalige Rock, Pop en Reggae van de jaren 70 tot heden, een Doe Maar eerbetoon of een compleet Nederlandstalige popset vol verrassingen.

Kaartjes 15.40u Popschool Live 1 >>
Maak kennis met deze toekomstige Dordtse Pophelden:
Astral Warriors / The Rockies / The Hook Line and Sinkers / Hunting Unicorns / Break Even

Kaartjes 17.50u Popschool Live 2 >>
Maak kennis met deze toekomstige Dordtse Pophelden:
Dead Planet / PopschoolBand 8 / Wire / Steel Puppy

Kaartjes 20.15u Orkest Moesika >>
De 18 Moesikanten maken er weer een feestje van! Na een hele lange periode van geen repetities kan Orkest Moesika eindelijk weer samen muziek maken en optreden op een schip in het water is natuurlijk helemaal fantastisch.

Het Energy Festival is onderdeel van de Dordtse Feesten. Gemeente Dordrecht maakt het mogelijk om onze evenementen in de buitenlucht coronaproof te organiseren.

ToBe Tipt