GEANNULLEERD – Dordtse Cultuurnacht 2020

10 oktober 2020

Helaas hebben we vanwege de aanvullende corona- maatregelen die sinds 29 september gelden, moeten besluiten om de jaarlijkse Dordtse Cultuurnacht niet door te laten gaan.
De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een mooi programma. We kunnen gezien de maatregelen niet het evenement organiseren dat past binnen de beleving van de Cultuurnacht en voldoet aan de verwachtingen van bezoekers.


locatie Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht
aanvang 19:00 uur
geannuleerd
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

Bibelot en de Popcentrale laten de optredens die gepland stonden voor de Dordtse Culltuurnacht in aangepaste vorm doorgaan. In plaats van kleinere optredens in diverse zalen worden de concerten verplaatst naar een tweetal grotere zalen. Dit beperkt het aantal bewegingen in de gangen van het Energiehuis en in de grote zalen kan beter worden ingespeeld op de 1,5 meter regel. In de Main Stage treden Amy Root en Rheintraum op en in Ketel 2 staan Nova Novella, The Gingers en Dichter Bosse geprogrammeerd.

Cultuurliefhebbers die al tickets hadden besteld krijgen tot vrijdagmiddag 2 oktober 17h00 voorrang bij het bestellen van deze tickets. Zij ontvangen hierover een mail. De eventueel overgebleven tickets kunnen daarna besteld worden via de websites van Bibelot en Popcentrale:
De cultuursector gaat met positief vizier op weg naar de Cultuurnacht 2021op zaterdag 9 oktober.

The tree of life
Samenwerking met het Popcentrale programma ‘Nova Novella’
Een levensboom die met zijn wortels, stam en takken een verbinding maakt tussen de onderwereld, het leven hier en nu en de hemel. De boom symboliseert de cyclus van het leven en de onsterfelijkheid.
De boom is gemaakt door ruim 900 leerlingen van het voortgezet onderwijs die meededen aan de Cultuursafari. Met speciale dank aan: Helen Hietbrink, Rein Kusters, ASVZ Sliedrecht

The Gingers
Samenwerking met het Popcentrale programma ‘Dichter Bosse’
De ToBe Popschool presenteert The Gingers. Een jonge band bestaande uit Mauro, Mika en Liam. (2 gitaristen en 1 drummer). Blues en Rock klonken nog nooit zo lekker dankzij deze drie vrienden. Tijdens de Dordtse Cultuurnacht laten zijn van zich horen. Tijdens het concert een voordracht van Dichter Bosse.

Dordtse Cultuurnacht wordt medemogelijk gemaakt door:
Bibelot Poppodium
Bibliotheek AanZet
DOOR
Dordrechts Museum
Nationaal Onderwijs Museum
Popcentrale
Schouwburg Kunstmin
ToBe cultuurcentrum

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?