De Inloop Kunst & Cultuur - ToBe

De Inloop Kunst & Cultuur

13 juli 2021

De Inloop Kunst & Cultuur is een gratis, laagdrempelige inloop voor ouderen uit de wijk, mensen met (beginnende) geheugenproblemen en mantelzorgers. Iedere dinsdag van 09.30 – 11.30 uur. Met elke maand een andere Kunst & Cultuur activiteit.

locatie Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht
aanvang 09:30 uur
eindtijd 11:30 uur
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

In verband met de coronamaatregelen is er momenteel geen plaats voor nieuwe deelnemers. We hopen onze deuren zo snel mogelijk weer te kunnen openen voor andere geïnteresseerden en kondigen dit dan aan op onze website.

De Inloop Kunst & Cultuur biedt ruimte om elkaar te ontmoeten in het Energiehuis en samen leuke activiteiten te doen. Ook is deze ochtend een plek waar je zonder drempels advies en informatie kunt krijgen op het moment dat je er bent.

Cultuur Dichtbij Dordrecht
De Inloop Kunst & Cultuur, onderdeel van Cultuur Dichtbij Dordrecht, is een samenwerkingsverband tussen het Parkhuis, het Spectrum, de Gemeente Dordrecht en ToBe cultuurcentrum waarbij inwoners uit Dordrecht elkaar ontmoeten via diverse culturele activiteiten. Cultuur Dichtbij; ontmoetingen waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden.

We nemen de RIVM maatregelen in acht en hanteren 1,5 meter afstand.

ToBe Tipt