BREAK your DANCE, FREE your STYLE - ToBe

BREAK your DANCE, FREE your STYLE

20 februari 2022

8-16 jaar

Doe mee met deze gratis urban sports clinic waar we breakdance én freestyle voetbal combineren. Creativiteit staat centraal. Je gebruikt je hele lichaam en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dat geeft ‘freestylers’ en ‘breakers’ de vrijheid om hun eigen stijl en bewegingen te ontwikkelen. De bal ligt bij jou!

De workshop zit vol! Maar vanaf 7 maart kun je ook meedoen met korte cursus Freestyle Voetbal. Check ook onze cursussen Breakdance.

Divano Rommers (BreakSquad), een van de beste breakdancers van Nederland, en Bailey de Regt (Bailey Freestyle), een van de beste freestylers in Nederland, starten deze middag met een korte show, daarna krijg je afgewisseld een workshop breakdance en freestyle voetbal. Tussendoor heb je pauze 15 minuten pauze. Wij zorgen voor de ballen en een gezonde pauze snack.

prijs € 0 Gratis
locatie Ketel 2 in het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht
aanvang 13:00 uur
eindtijd 15:00 uur
uitverkocht
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!

Vanaf maandag 7 maart geeft Bailey een korte cursus Freestyle Voetbal in het Energiehuis. Na deze cursus heb je de basis van freestyle voetbal onder de knie. De cursus bestaat uit 10 lessen en kost €56,-. Het is mogelijk om met je Dordtpas of via Stichting Leergeld te betalen.

ToBe Tipt