Kerstconcert in Oud-Beijerland

Kerstconcert in Oud-Beijerland

14 december 2015

Leerlingen van ToBe spelen samen het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest

Kom luisteren en genieten bij dit bijzondere kerstconcert in Oud-Beijerland. Muziekleerlingen, het koor '2Enjoy' en het Rotterdams Jeugd Symfonie orkest treden samen op.

prijs € 2.00
locatie Open Hof Kerk, Willem van Vlietlaan 2a, Oud-Beijerland
aanvang 19:00 uur
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Kerstconcert in Oud-Beijerland

Op maandagavond 14 december geven leerlingen van ToBe Hoeksche Waard hun jaarlijkse feestelijk kerstconcert. Solisten, ensembles, het dameskoor '2Enjoy' en het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest brengen een programma vol internationale kerstliederen. Met dit grote gezelschap is onze thuisbasis de Lindenhoeve te klein en wijken we uit naar een grotere locatie, de Open Hof Kerk te Oud-Beijerland.    

De jongste leerlingen op viool, fluit en cello vormen het begeleidende ensemble voor dameskoor '2Enjoy'. Samen voeren zij drie Duitse kerstliederen uit.

ToBe koor '2Enjoy' wordt bij hun Amerikaanse kerstliederen op de piano begeleid door docent Bartjan van der Linden.  Pianodocente Simone Verhorst begeleidt enkele solisten. Bijzonder wordt het optreden van een kwartet, bestaande uit viool, dwarsfluit, piano en cello die van Hendrik Andriessen het Petit concert pour le temps de Noël gaat uitvoeren.

Als slotstuk speelt speelt het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest samen met leerlingen uit de klassieke afdeling van ToBe. Ze spelen een viertal werken, waarbij ook het koor een aandeel heeft. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jim Roodnat.     

De toegang bedraagt € 2, dit is inclusief koffie of thee. Het belooft een bijzondere avond te worden, kom jij ook?

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!