Theatergroepen voorstelling

Theatergroepen voorstelling

9 februari 2019

De jongeren van de Theatergroep presenteren de twee korte voorstellingen 'Project save the world' en '#hetperfecteplaatje'. Theatergroep is een cursus van ToBe Jeugdtheaterschool.

prijs € 5.00
€ 3.00 (T/m 20 jaar)
locatie Energiehuis, Ketel 2, Noordendijk 148
aanvang 15:15 uur
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Theatergroepen voorstelling

De jonge spelers hebben scènes gemaakt over onderwerpen die ze belangrijk vinden, grote en kleine problemen in de wereld. Aan jou, het publiek, willen ze iets vertellen. Dit heeft geresulteerd in twee bijzondere, hedendaagse en eigen voorstellingen.

Vrijdag Theatergroep: Project save the world
Er wordt vergadert over grote wereldproblematiek. Belangrijke figuren van vroeger en nu komen ten tonele. Ook krijgen de leerlingen zelf het woord. Welke acties moeten we gaan nemen om de wereld te redden?

Zaterdag Theatergroep: #hetperfecteplaatje    
Een dag in het leven van vier vloggers. We zien de gemaakte werkelijkheid en welke problemen die met zich mee brengt. Wat is echt en wat nep? Wat is jouw beste kant? Welke invloed heeft de concurrentie?

Theatergroep
De Theatergroep is een jongercursus (12-20 jaar) van ToBe Jeugdtheaterschool. Om speelervaring op te doen maken de jongeren een korte voorstelling onder leiding van hun theater-, zang en dansdocenten. Deze spelen ze in de theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis, met professioneel theaterlicht- en geluid.

Deze voorstelling speelt ook op vrijdag 8 februari om 19.30 uur.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!