UITVERKOCHT - Concert voor Ukkepuk in Dordrecht

UITVERKOCHT - Concert voor Ukkepuk in Dordrecht

27 januari 2019

Meedoe concert voor de allerkleinsten

Dit concert is uitverkocht. Er zijn nog wel kaartjes voor het Concert voor Ukkepuk op 2 febr. in Ridderkerk. Beleef samen met je dreumes, peuter en/of kleuter (0 tot 5 jaar) live muziek.

prijs € 1.00 (Kinderen)
€ 5.00
locatie Energiehuis, Ketel 2, Noordendijk 148
aanvang 10:00 uur
Uitverkocht
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
UITVERKOCHT - Concert voor Ukkepuk in Dordrecht

Er is veel te horen en te zien. Iedereen kan actief meedoen met klappen, zingen en bewegen. Gewoon op schoot zitten bij mama of papa en luisteren, kijken en de muziek over je heen laten komen mag natuurlijk ook! Het repertoire bestaat uit licht klassiek en kinderliedjes. De opzet van het concert is om in een educatieve setting écht contact te maken met de muzikanten. Je kunt ze zelfs aanraken!

Bekijk HIER de leuke reportage die RTV Dordrecht maakte van een eerdere Concert voor Ukkepuk.

Kaartjes
Kinderen (vanaf 0 jaar) betalen €1, ouders/verzorgers betalen €5 per kaartje. Kaartjes koop je online via deze pagina of aan de kassa van het Energiehuis.

Open Dag na het concert - gratis workshops
Na het concert kun je vanaf 11.00 uur samen met je kind meedoen met de gratis workshops tijdens de Open Dag van ToBe. Tussen 11.00 en 12.00 uur kun je kiezen uit: Muziek voor baby’s (7-14 mnd), Muziek voor Dreumesen (1 jaar), Muziek voor Peuters (2-3 jaar), Kunsthoppen (2-12 jaar), Peuterdans 2-3 jaar en het Peuteratelier (2-3 jaar). Lees HIER meer over de Open Dag.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!