Via Lucis: de weg van het licht
expositie

Via Lucis: de weg van het licht

21 december 2018 t/m 6 januari 2019

Etalage-expositie met werk van cursisten Glasfusing en Teken- en Schilderwerkplaats.

locatie Energiehuis, etalage aan de Noordendijk
Gratis entree
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
Via Lucis: de weg van het licht

Van vrijdag 21 december t/m zondag 6 januari 2019 zal in de etalage van het Energiehuis aan de Noordendijk gedurende de donkerste dagen van het jaar een etalage-expositie te zien zijn van het werk van cursisten Glasfusing en Teken- en Schilderwerkplaats. Nicolina Gerritsen en Helen Hietbrink zijn de docenten en geven bij ToBe & Partners als zelfstandigen les aan volwassenen in de studio’s van ToBe in het Energiehuis.

De expositie van de cursisten Glasfusing bestaat uit werkstukken die het “DNA” als inspiratiebron hebben. Deze krijgen allemaal een plaats in de vensterbank.

De cursisten Teken- en Schilderwerkplaats zijn afgelopen periode bezig geweest met het thema “Streetart en Graffiti”. Deze zijn te zien op de wanden.

De expositie is te bekijken vanaf de straat, Noordendijk. Het is een zogenaamde etalagetentoonstelling die, mooi uitgelicht, van buiten te zien is achter de ramen van een studio op de begane grond van het Energiehuis. Een lichtpunt langs de weg als je er langs rijdt of wandelt. Met recht Via Lucis.

Info over de cursussen
In het nieuwe jaar begint van beide docenten een nieuwe cursus van 12 of 15 weken. Meer informatie over de cursussen, de docenten en hoe je je kunt aanmelden vindt je HIER.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!