UITVERKOCHT - DJO Nieuwjaarsconcert 2019

UITVERKOCHT - DJO Nieuwjaarsconcert 2019

26 januari 2019

Support act: Het Drechtsteden Jeugd Ensemble

Een mooie traditionele start van het nieuwe jaar; het Nieuwjaarsconcert van het Drechtsteden Jeugd Orkest (DJO).

prijs € 5.00
€ 3.00 (T/m 20 jaar)
locatie Energiehuis, Ketel 2, Noordendijk 148
aanvang 20:00 uur
Uitverkocht
vraag
print
share
je vraag is verstuurd!
UITVERKOCHT - DJO Nieuwjaarsconcert 2019

Dit jaar spelen de jonge talenten van het DJO muziek een gevarieerd programma met muziek van Mozart, Brahms Tchaikowsky, Saint Saëns, Aaron Copland en John Williams. Een aantal DJO muzikanten op onder andere viool, cello en saxofoon zullen solo te horen zijn.

Als support act treden de jongere leden van het Drechtsteden Jeugd Ensemble (DJE) op. Zij openen het concert met een echt Händel concertje.

Het orkest en het ensemble staan beiden onder leiding van Casper van Nugteren, hun jaarlijkse nieuwjaarsconcert is inmiddels een mooie traditie bij ToBe.

Iedereen is van harte welkom.

Kaarten
Kaartjes à € 5,- /€ 3,- (kinderen) koop je online via deze pagina of aan de kassa van het Energiehuis. De kassa is van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 - 21.00 uur. Op 25/26 december en 1 januari is de kassa gesloten.

Orkest en ensemble
Het Drechtsteden Jeugdorkest (DJO) bestaat uit gevorderde muziekleerlingen. Het orkest, dat regionale en landelijke bekendheid heeft, houdt zich bezig met het klassieke symfonische repertoire. Ze repeteren iedere vrijdagavond in het Energiehuis. Zo ook het DJE waar kinderen van 7 tot en met 12 jaar samen muziek kunnen spelen. Meer informatie: Drechtsteden Jeugdorkest, Drechtsteden Jeugd Ensemble.

Foto's zijn gemaakt door Jan Koorneef

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!